NIJE MOGLA DA ZARADI DOVOLJNO BAVEĆI SE BICIKLIZMOM: Šokantna ispovest VATRENE Lusije
Iskoristila je svoju lepotu, s 18 godina postala manekenka: Lusija Javorčekova, Foto: instagram/lusijajavorcekova

Para vrti gde burgija neće

NIJE MOGLA DA ZARADI DOVOLJNO BAVEĆI SE BICIKLIZMOM: Šokantna ispovest VATRENE Lusije

Šampionka Slovačke ima traumatičnu ispovest koju je podelila sa javnošću

Objavljeno: 16:58h

Lusija Javorčekova napunila je 31 godinu, a i dalje izgleda zategnuto. Šampionka Slovačke u biciklizmu je na opisima svojih fotografija podelila torturu koju je trpela od vlastite porodice.

– Imala sam sreću da sam to razdoblje prebrodila bez posledica i bez pomoći. Jednostavno sam se umorila i preuzela stvar u svoje ruke - rekla je Javorčekova.

Slovakinja je 2018. godine bila državna prvakinja u biciklizmu, ali nakon što su joj sunarodnici predviđali blistavu budućnost, ona je ipak odlučila da napravi preokret u karijeri.

Obožavala je biciklizam, međutim, zarada od tog sporta baš i nije bila unosna. Iskoristila je svoju lepotu, te je s 18 godina postala manekenka.

SVETSKA, A NAŠA! Manekenka Sofija Milošević dobila VRHUNSKI POSAO: Sarađuje sa poznatim MODNIM IMENOM!

– Htela sam da steknem samopouzdanje i da samoj sebi nešto dokažem. Na kraju sam još više mrzela svoje telo nakon što bih videla montirane fotografije od profesionalnih fotografa. To je kao da vam neko kaže "imaš ovo i ovo i to mora da se ukloni, jer ne sledi naše standarde lepote". Čak sam se i ja prijavila za neke manekenske poslove i rekli su mi da imam velika bedra ili veliku zadnjicu. I to pravo u lice - nastavila je svoju ispovest.

Ona je dodala da joj njen suprug nije olakšao situaciju i da je imao negativne komentare. - Rekao mi je da nikad neću biti mršava devojka. Naravno, s Instagramom mi je postalo još gore. Standardi lepote došli su do ekstrema. Počela sam da uređujem fotografije, odnosno lice i telo jer sam mislila da me niko neće voleti onakvu kakva zapravo jesam - zaključila je Javorčekova.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.