MLADI NJIH VOLE VIŠE NEGO ROĐENE ČLANOVE PORODICE: Neverovatno ISTRAŽIVANJE
Foto: Daily Mail printscreen

istraživanje!

MLADI NJIH VOLE VIŠE NEGO ROĐENE ČLANOVE PORODICE: Neverovatno ISTRAŽIVANJE

Istraživači su razgovarali s 1000 vlasnika kućnih ljubimaca kako bi utvrdili kako su im oni rangirani u odnosu na članove obitelji

Objavljeno: 20:26h

Istraživači su razgovarali s 1000 vlasnika kućnih ljubimaca kako bi utvrdili kako su im oni rangirani u odnosu na članove porodice.

Iako svi volimo svoje kućne ljubimce, istraživanje je pokazalo da ih neki vole više nego članove svoje porodice; tako su istraživači marketinške agencije ConsumerAffairs otkrili da 57 posto generacije svoje kućne ljubimce voli više nego - braću i sestre!

1 / 3 Foto: Profimedia

- Pitali smo ih koje članove porodice vole manje nego svoje kućne ljubimce, te bi li radije imali ljubimca ili decu, a pokazalo se da velika većina, odnosno čak 81% pripadnika ove generacije svoje 'čupave' prijatelje voli više od barem jednog člana obitelji. 57% njih ljubimce voli više od braće i sestara, čak 50% više nego majku, a 30% njih više nego partnera u ljubavnoj vezi - rekli su istraživači.

Uz to, prethodna su istraživanja pokazala i da je za milenijalce manje verovatno da će imati decu nego za generacije starije od njih, a 58% bi radije imalo nekog životinjskog prijatelja nego dete. Ovo je posebno vredelo za vlasnike mačaka čiji je postotak bio još i veći, čak 63 posto.

Kad je reč o brizi za ljubimca malo manje od polovice milenijalaca kaže da bi; ako bi im ljubimcu život zavisio o skupoj operaciji ili terapiji, bez problema da ga spase prodali svu imovinu ili potražili bolje plaćeni posao...

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.