OSUĐEN OVAN UBICA: Ide u zatvor na 3 GODINE!
Foto: Printscreen/youtube/TigerProductions

bar nije na slobodi!

OSUĐEN OVAN UBICA: Ide u zatvor na 3 GODINE!

Žena u Južnom Sudanu poginula je posle napada pomahnitale životinje

Objavljeno:

Jedan ovan je osuđen na tri godine zatvora u Južnom Sudanu, nakon što je proglašen krivim za ubistvo žene.

On je ranije ovog meseca “priveden” u policiju posle napada na Adiju Čaping (45). Ona je ubrzo preminula od zadobijenih povreda.

Policija je objasnila situaciju sudanskom radiju Eie.

– Ovan je napao udarivši je u rebra i žena je odmah umrla. Dakle, ovo se dogodilo u Istočnom Rumbeku u mestu zvanom Akuel Iol. Naša uloga kao policije je da tu osiguramo bezbednost i razdavajamo tuče. Ovan je uhapšen i trenutno je u pritvoru u policijskoj stanici Maleng Agok Pajam – rekao je policijski major Eladža Mabor, prenosi Lad Bible.

Major Mabor je zatim objasnio zašto je ovan uhapšen.

– Vlasnik je nevin, a ovan je taj koji je počinio zločin, tako da zaslužuje da bude uhapšen, a kasnije će slučaj biti prosleđen plemenskom sudu – rekao je on na radiju, verovatno još više zbunivši strance koji su nabasali na ovu vest.

Ovca
foto: Printscreen/youtube/TigerProductions

Ovan će sada provesti naredne tri godine u vojnom kampu u sedištu okruga Aduel. Nije poznato da li je životinja izrazila kajanje zbog svog zločina.

Lokalni sud je takođe doneo odluku da će vlasnik ovna Duoni Manijang Dal morati da preda pet krava porodici žrtve kao odštetu.

Administrator okruga Pol Adong Majak rekao je za portal Gana Viš da su vlasnik ovna i porodica žrtve u krvnom srodstvu i da su komšije.

Kada ovan bude pušten iz zatvora biće takođe poklonjen porodici žrtve u skladu sa lokalnim zakonom.

Obe porodice su od tada potpisale ugovor koji je formalizovao sporazum sa policijom, a seoske glavešine su bili svedoci.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.