KRVAVI MESEC PRETI DA UZDRMA ZODIJAK: Biće nategnuih odnosa, NEMILOSRDAN je prema ovim znakovima!
Krvavi mesec, Foto: Profimedia

dramatične promene

KRVAVI MESEC PRETI DA UZDRMA ZODIJAK: Biće nategnuih odnosa, NEMILOSRDAN je prema ovim znakovima!

Šta predstojeće pomračenje krvnog meseca znači za vaš horoskopski znak ?

Objavljeno:

Ponovo je to vreme, počela je sezona pomračenja. Ova energija se odnosi na dramatične promene koje menjaju život, koje mogu biti prilično intenzivne.

Dana 30. aprila je počela je sezona pomračenja, kada je bilo pomračenje Sunca. Iako nismo svi uspeli da vidimo pomračenje, svakako smo osetili njegovu jaku energiju. Nastavak sezone pomračenja je potpuno pomračenje Meseca koje će se desiti 16. maja. Ovo pomračenje je u znaku Škorpije, što je dodaje intenzivan ton na intenzitet pomračenja krvnog meseca.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pošto će ovo pomračenje Meseca biti potpuno, koje se odvija pod pravim uslovima, Mesec će poprimiti duboku, krvavo crvenu nijansu, pa otuda i naziv pomračenje krvnog meseca. Potpuna pomračenja Meseca se uvek dešavaju pod punim mesecom, tako da ovaj događaj nosi sa sobom mnogo energije.

Smatra se da nam pomračenja donose sudbinske promene i transformaciju, ali se smatra i da je pomračenje krvnog meseca vreme oslobađanja. Vreme je da se oslobodimo kosmičkog tereta koji nosimo na leđima, da napravimo prostor za rast. Naravno, ovaj tranzit će uticati na svakog od nas drugačije, u zavisnosti od našeg horoskopskog znaka. Evo kako će to uticati na vaš znak.

Ovan

Ovo pomračenje krvnog meseca će se održati u vašoj kući spajanja i komunikacije. Zajedno sa ovim tranzitom, osetićete potrebu da se oslobodite veza koje su toksične i radite na odnosima na koje niste bili dovoljno fokusirani. Osetićete otpuštanja onoga što više ne funkcioniše, a fokusiraćete se na veze koje su najvažnije.

Bik

Ovo pomračenje će se desiti u vašoj kući obaveza, zbog čega ćete obratiti pažnju na to gde dajete svoju energiju. Za one koji imaju posla sa „teškim“ partnerom ili šefom, možda ste otkrili da im dajete šansu za šansom, ali bezuspešno. I dok ovo može biti prilično frustrirajuće i iscrpljujuće, ovaj mesec vas gura da preispitate te veze.

Blizanci

Vaši ciljevi će vam teško pasti tokom ovog meseca Blizanaca. Ipak, ovo će vam pružiti savršenu priliku da preispitate svoju dnevnu rutinu. Da li su vaše navike i izbori u potpunosti usklađeni sa osobom kakva želite da budete? Ili samo ometaju vaš rast?

Rak

Plemenito je biti orijentisan na brigu o onima koje voliš. Međutim, kada se život samo svede na rad, to može dovesti do pregorevanja. Rakovi, šta radite da unesete više ravnoteže u svoj život? Da li brinete o svojoj bašti ili jednostavno zalivate sve ostale? Kada dozvolite da vaše potrebe padnu u drugi plan, moglo bi da se odrazi katastrofom.

Lav

Ovo pomračenje će putovati kroz vašu 4. kuću, kuću porodice, gurajući vas da se fokusirate na ono što je najvažnije. Odvojite malo vremena za čišćenje kuće i uverite se da u vašem domu ne prevladaju nikakve nezdrave navike. Bitno je i da budete 100% fokusirani na vaše porodične odnose.

Devica

Pošto se ovaj pun mesec odvija u vašoj 3. kući komunikacije, možda osećate pritisak da otvorite deo sebe koji inače ostaje skriven. Šta god da ste duboko skrivali, bilo da se radi o tajni ili jednostavno o nečemu što ste izabrali da zadržite privatno, osetićete želju da to podelite sa nekim vama najbližim ljudima.

Vaga

Tokom ovog pomračenja, najviše ćete razmišljati o finansijama. Osetićete veliku želju da stabilizujete svoju finansijsku sigurnost, a možda čak i da tražite više za sebe na ovom polju. Postoji mnogo načina koji će vas terati da progurate ovu odluku, od preoblikovanja potrošačkih navika do dobijanja dodatnog prihoda.

Škorpija

Ovo pomračenje se dešava u vašoj prvoj kući ličnosti, tako da vaš fokus treba da bude na vama samima. Odvojite trenutak da napravite „popis“ svog ličnog života, rutine i navika. Verovatno vam se svašta dešavalo od poslednjeg pomračenja Meseca u novembru, te je važno da razmislite o promenama i temama koje su bile aktuelne u to vreme. Čega treba da oslobodite zarad unutrašnjeg mira?

Strelac

Vaš podsvesni um će intenzivno pokušavati da komunicira sa vašim svesnim umom - zato obratite pažnju na znakove koje vaš um, telo i duh trenutno šalju. Ako žudite za udobnošću i odmorom, uzmite to. Ako vam je potrebna avantura, oslobodite se svoje zone komfora. Jednostavno obratite pažnju na ono što se dešava unutra.

Jarac

Tokom ovog vremena, mnogo ćete razmišljati o prijateljstvima i vezama u vašem životu. Da li provodite vreme sa pravim ljudima? Pobrinite se da ne previdite one koji vas najviše vole i da provedete svoje vreme mudro, sa ljudima koji vas vole i podržavaju.

Vodolija

Vaš profesionalni život će vam biti bolna tačka i guraće vas preispitate i proverite gde je trenutno vaš fokus. Bilo da se pripremate za napredovanje o kojem stalno govorite ili da jednostavno birate drugu i bolju karijeru, vreme je za neke promene i to i sami osećate.

Ribe

Ovo pomračenje se dešava u vašoj kući duhovnih verovanja, što će vas na kraju naterati da se fokusirate na ono što radite za svoj duhovni rast. Da li vas stari sistemi verovanja, mentalne blokade i navike sprečavaju da krenete napred na svom putu? Verovatno osećate pritisak da se uskladite sa većom svrhom. Sada je vreme da prihvatite taj pritisak i dozvolite mu da vas vodi.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.