DOLAZE NAJBAKSUZNIJI DANI U MAJU, TOLIKO DA SE IZ KUĆE NE IZLAZI! Evo i zašto!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

DOLAZE NAJBAKSUZNIJI DANI U MAJU, TOLIKO DA SE IZ KUĆE NE IZLAZI! Evo i zašto!

Evo koji su najopasniji dani u maju

Objavljeno:
  • 79

Tokom maja meseca mnogo planeta biće u nepovoljnim položajima i aspektima, izazivajući sukobe, nesporazume, nepoverenje, prevare...

Evo koji su najopasniji dani u maju:

10. maj - Počinje retrogradni Merkur

Ovog dana treba da budemo posebno oprezni u ophođenju sa ljudima kojima verujemo. Retrogradno kretanje planete trajaće do 3. juna, ali će to doneti najveću opasnost tek na samom početku, piše "Sensa".

16. maj - potpuno pomračenje Meseca

Pomračenje meseca
foto: Profimedia

Prvo pomračenje Meseca u 2022. je u znaku Škorpije. Mesec će skoro potpuno otići u senku Zemlje, a prvi na udaru biće odnosi i prijateljstva. Pronalaženje zajedničkog jezika sa voljenima će izgledati kao nerešiv zadatak. Astrolozi savetuju da budemo oprezni s ljubomorom i zavišću.

18. maj - konjunkcija Marsa i Neptuna

Mars će nas učiniti pohlepnim i beskompromisnim, a Neptun će nas podsticati na prevare. Čuvajte se da vas ljudi kojima verujete ne prevare i budite izuzetno oprezni sa novcem.

21. maj - dan konjunkcije Sunca i Merkura

sunce
foto: Profimedia

Ovo će biti unutrašnja konjunkcija Sunca Merkura. Ovog dana sve one koji su neodgovorni i neozbiljni čekaju velike nevolje.

23. maj - Merkur ulazi u Bika

Ovaj prelaz će se desiti na vrhuncu retrogradnog kretanja planete. Do 12. juna astrolozi snažno preporučuju da ne rizikujete. Ovog dana bolje je ne započeti nove poslove i ne potpisivati papire. Planeta će izgubiti najveći deo svoje pozitivne energije, pa su moguće promene planova i pojava manjih nevolja u svim oblastima života.

29. maj - Mars u konjunkciji sa Jupiterom

Mars i Jupiter će se sastati u Ovnu. Ova veza će biti izuzetno opasna za oblasti komunikacije i rada. Mars će nas učiniti preterano asertivnim i beskompromisnim, a Jupiter će mnoge od nas naterati da pokušaju da iskoriste druge. Sukobi su skoro izvesni, stoga budite veoma oprezni s rečima i delima.

Bonus video:

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?
03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media