ŽENE U OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA DUG ŽIVOT: Imaju NEVEOVATNU SREĆU, da li STE MEĐU NJIMA?
Porodica, Foto: Profimedia

astrologija

ŽENE U OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA DUG ŽIVOT: Imaju NEVEOVATNU SREĆU, da li STE MEĐU NJIMA?

Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti

Objavljeno:

Koja 2 ženska horoskopska znaka imaju sreće u životu - zvezde im daruju nešto posebno.

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti.

1 / 7 Foto: Profimedia

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Horoskop
foto: Profimedia

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg "ja", neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škoprije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

"Mačka koja hoda sama." Više od svega ceni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strelac ceni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.