MALI SLATKI HEDONISTA: Nećete verovati po čemu je ovaj mali PEKINEZER jednostavno poseban! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/finn.the.griffy.mix

Slatkiš!

MALI SLATKI HEDONISTA: Nećete verovati po čemu je ovaj mali PEKINEZER jednostavno poseban! (VIDEO)

„Uhvatila sam ga kako skače na naš stočić za kafu samo da pomiriše cveće, ponekad njuška čak i lažne biljke“

Objavljeno:

Svi psi uživaju u dobrom njuškanju - ali psu po imenu Fin, ništa ne miriše bolje od cveća. I nijedan pas nije više uzbuđen zbog proleća od dvogodišnjeg mešanca pekinezera i briselskog beloglava.

Sara Girs je prvi put primetila naklonost svog psa prema cveću kada je bio maleno štene.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/finn.the.griffy.mix

Čak i kada napolju ne cveta cveće, Fin pronalazi način da zadovolji svoj nos.

- Uhvatila sam ga kako skače na naš stočić za kafu samo da pomiriše cveće, ponekad njuška čak i lažne biljke - kaže njegova vlasnica.

Postoji samo jedna stvar koju Fin voli više od cveća, a to je njegova porodica. Mali pas obožava da se sklupča ispod pokrivača sa svojim vlasnikom da spava, i prati svoju vlasnicu gde god da krene.

- Mnogo je vezan za nas i veoma voli da sedi u krilu i da ide gde god ima ljudi! Voli ljude i voli da se mazi. On uživa u pažnji - kaže Sara.

Kada Fin nije zauzet maženjem sa svojim ljudima, on traži neki cvet za njušenje.

- Jednom je pokušava da miriše lažno cveće. Vozi se u kolicima i onda isturi glavu kako bi ih njušnuo dok hodamo kroz prolaz. Takođe je bio opsednut mojim bidermajerom - prisetila se Sara.

Dok Fina privlače svi cvetovi, ipak posebno gleda na ljubičice. Ovo šareno cveće nije otrovno za pse i očigledno je prilično ukusno - iako Finu nikada ne bi palo na pamet da gricka svoje voljeno cveće.

Sa čulom mirisa 10.000 do 100.000 puta osetljivijim od čula mirisa prosečnog čoveka, možemo samo da nagađamo kakve neverovatne mirise Fin pokupi sa svog cveća. Ali odvajanje vremena za uživanje u malim stvarima, poput slatkog mirisa cveta, učinilo je malog psa zadovoljnim i opuštenim - i on prenosi ovu pozitivnost na svakoga koga sretne.

- On nas tera da se smejemo i smejemo svaki dan. Uvek je tako srećan i nikada ne prestaje da maše repom ili da daje poljupce. On nas svakodnevno podseća da treba ostanemo pozitivni i da uvek pokazujemo ljubav.

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.