ŽELELE JE DA ŽIVI NA JAHTI I URADILA SVE ZA TO: A onda je žestoko zažalila (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/elayna.carausu

pazite se!

ŽELELE JE DA ŽIVI NA JAHTI I URADILA SVE ZA TO: A onda je žestoko zažalila (FOTO)

Australijanka koja je odlučila ispuniti svoje snove i putovati svetom na jahti pokazala je kakve joj je to posledice ostavilo na koži lica.

Objavljeno:

Elajna Karaus (28) i njen suprug Rajli Vitlejem (37) svojim su avanturama na brodu skupili više od 764.000 pratioca na Instagramu. Sa njima su vreme na jahti provodila i deca.

U utorak je ipak Elayna objavila video "Zašto me nije bilo u posednje vreme" u kojem je objavila da se pokušavala rešiti pegica sa svog lica. Zbog smeđih mrlja po koži povukla se u sebe pa se nije imala samopouzdanje, priznala je.

"Tek sad se osećam dovoljno samouvereno pred kamerom da vam pokažem kako zaista izgledam i da vidite ovo stanje koje me je deprimiralo godinama. Shvatam da je to tako beznačajna stvar, ali mene je iskompleksirala", rekla je.

Melazmu, može biti uzrokovana izlaganjem na suncu i hormonskim promenama, primetila je 2018. godine, kad je prvi put ostala trudna, a u drugoj trudnoći stanje se samo pogoršalo.

Jutjuberka
foto: Printscreen/Instagram/elayna.carausu

"Volim pegice, ali ne ove pegice koje čine veliki deo kože lica", rekla je.

Odlučila je isprobati tretman Fraxel, koji se smatra najdelotvornijim, ali je i vrlo bolan. Kako je objašnjeno, reč je o laseru koji skida gornji sloj kože kako bi postala glatka i bez pega.

"Kad postane loše, povučena sam i ne pojavljujem se pred kamerom", priznala je Elayna.

Dosad se tretmanu podvrgnula tri puta, a kako kaže, nastaviće ići na njega.

U aprilu se par našao na udaru kritika jer su hranili morskog psa, dok je nedaleko od njih bilo i njihovo dete.

"Mislim da snimanje ovog videa nije vredno rizika kojem izlažete svoje dete. Klikovi nisu vredni toga", poručili su neki, dok su drugi dodali da dečak Lenny izgleda uplašeno pored ajkule.

Neki su ih upozorili i da na taj način uče morskog psa da ljudi imaju hranu i dovode u opasnost druge kojima bi se mogao previše približiti.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.