JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ IMAJU JOŠ JEDNOG ČLANA PORODICE! Šokantno otkriće
Novak i Jelena Đoković, Foto: Starsport

šokantno

JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ IMAJU JOŠ JEDNOG ČLANA PORODICE! Šokantno otkriće

Godinama se bavila sportom, a tako je upoznala i Novaka

Objavljeno: 09:31h

Supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka Fondacije "Novak Đoković" rođena je 1986. godine u Beogradu i dolazi iz skromne i skladne porodice.

Jelena Đoković bila je student ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu "Bokoni" u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 evra, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na "Bokoniju", dobila stipendiju ovog fakulteta. Živela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki.

Godinama se bavila sportom, a tako je upoznala i Novaka.

1 / 9 Foto: Instagram/djokernole

- Trenirala sam tenis čitavu osnovnu školu pa otud datira i moje poznanstvo sa Novakom, ali posle sam nastavila da se bavim atletikom. Sestra i ja želele smo da odemo u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvarimo bio je da dobijemo sportske stipendije jer nismo želele da opteretimo roditelje sa tako velikim troškovima. Na kraju, ipak nam nisu dodeljene sportske već akademske stipendije. Sestra je prva otišla i to je za mene predstavljao veliki šok jer sam za nju izuzetno vezana. To se nije promenilo, ali život nas je srećom ponovo spojio i sada radimo zajedno. Mojoj majci to je bio strašno. Ona nas i dan-danas ne prati na aerodrom, samo nas dočekuje - ispričala je Jelena jednom prilikom, gostujući u emisiji "TV lica – kao sav normalan svet", autorke Tanje Peternek Aleksić.

Porodica Jelene i Novaka Đokovića ubraja 5 članova, pored njih dvoje ćerke Tare i sina Stefana, oni imaju i maltešku pudlu pod imenom Pjer, koju je Jelena dobila za svoj rođendan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.