JELENA ĐOKOVIĆ U NEOBIČNOM DRUŠTVU! Novakova žena će ponovo izazvati LAVINU komentara! (FOTO)
Indijski guru i Jelena Đoković, Foto: Instagram/Printscreen

nesvakidašnja poseta!

JELENA ĐOKOVIĆ U NEOBIČNOM DRUŠTVU! Novakova žena će ponovo izazvati LAVINU komentara! (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera sveta podelila zanimljivu fotografiji na društvenim mrežama i poslala moćnu poruku

Objavljeno:

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković vodi specifičan način života, a to je dokazala i najnovijim poznanstvom.

Dok Novak "bije bitke" za povratak u šampionsku formu i priprema se za meč protiv Lasla Đerea na startu "Serbi Opena", Jelena se bavi drugim stvarima.

Ona je imala priliku da se susretne sa indijskim guruom, Sadhguruom, koji je na svojoj misiji gde za 100 dana na motoru putuje do Indije, svakog dana prolazeći kroz drugu zemlju.

Cilj mu je da podigne svest o bitnosti očuvanja zemljišta zarad zdravlja ljudi i planete.

Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đokovićfoto: Starsport

Sadguru, koga na Instagramu prati 7.7 miliona ljudi, prolazio je kroz Beograd i iskoristio je priliku da upozna suprugu najboljeg tenisera sveta, koja se odazvala njegovom pozivu da se podigne svest o očuvanju zemljišta.

I on i Jelena su bili puni utisaka posle susreta.

- Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… danas nam treba 8 pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina.

- Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše dece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije - napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom.

Takođe je i on na svom Tviteru objavio da mu je drago što se sreo sa Jelenom.

- Predivno je što sam te sreo, draga Jelena. Neka svesrdni, posvećeni i radosni glasovi poput tvog brinu o zemljištu univerzalnom ljubavnom vezom. Vreme je da se čitav svet ujedini da spasi zemljište. Ovo je naše vreme na planeti, dozvolite nam da to i ostvarimo - napisao je Sadhguru.

Jaggi Vasudev (1957) poznat i kao Sadhguru, je indijski joga instruktur koji je u Indiji cenjen i poštovan kao najznačajniji guru. 1992. osnovao je Isha fondaciju koja je bila uključena u razne aktivnosti na polju duhovnosti, obrazovanja i životne sredine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.