DNEVNI HOROSKOP ZA 06. APRIL: Vodoliji zdravlje UGROŽENO, Ovnu sleduje neprijatnost, dok se Biku smeši SUSRET
Horoskop, Foto: Profimedia

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06. APRIL: Vodoliji zdravlje UGROŽENO, Ovnu sleduje neprijatnost, dok se Biku smeši SUSRET

Evo šta nam donosi ovaj 06. april 2022. godine.

Objavljeno:

Detaljan dnevni horoskop za svaki znak Zodijaka. Pogledajte šta vas očekuje u današnjem danu.

Evo šta nam donosi ovaj 06. april 2022. godine.

Ovan

Posao: Nesporazumi i konfliktne situacije na poslu mogu biti glavna tema dana. Ne savetuje vam se da danas ulazite u rizične investicije, ali ni rasprave sa nadređenima. Odgodite predloge za kasniji period, poslušajte intuiciju.

Ljubav: Oprez u komunikaciji sa partnerom, jer ćete oboje reagovati impulsivno i na najveće sitnice. Budite diplomata, razmislite kako se vaše izjave odražavaju na njegove emocije. Uvek počnite od sebe i svojih osećanja, povredljivosti.

Zdravlje: Upala mišića, preterujete u vežbama. Za početak je bolje da šetate, odlazite u parkove, u prirodu.

Bik

Posao: Poslovni sastanak danas može da protekne burno, u atmosferi suprostavljenih stavova. Pribegnite maksimalnoj diplomatiji. Ne nasedajte, uzdržite se od komentara, kontrolišite svoju prirodu, ali ne dajte na sebe. Moguće da ćete biti izazvani, ali sada nije vreme za vaš komentare.

Ljubav: Slučajan susret sa bivšom ljubavi može vam doneti obnavljanje veze. Pa ipak, moguća je dilema. Naravno, dobro se poznajete, znate šta možete da očekujete, otuda i nećkanje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Zdravlje: Osetljivost grla. Pijte tople napitke. Izbegavajte hladna, gazirana pića.

Blizanci

Posao: Budite oprezni sa novom poslovnom saradnjom, jer stvari možda nisu onakve kako vam se čine na prvi pogled. Ukoliko postoji sumnja, posavetujte se sa osoboma iz vašeg poslovnog okruženja u koje imate poverenja. Doći ćete do zjedničkog zaključka. Iznenadi troškovi.

Ljubav: Osoba kojoj se dugo udvarate konačno će reagovati na način koji već dugo priželjkujete. Bićete iznenađeni njegovom inicijativom, zatečeni. Sledi formalizacija odnosa.

Zdravlje: Premoreni ste. Već je noćima prisutna nesanica, ponajviše zbog misli koje ne možete da kontrolišete.

Rak

Posao: Veoma je važno da danas radite sve u skladu sa prethodno zacrtanim planom. Budite organizovani, a ukoliko procenite da ne možete sve da završite na vreme, prepustite deo obaveza saradnicima, za koje ste sigurni da će poslove završiti na vreme, vrlo odgovorno. U suprotnom nećete uspeti da stvari završite u roku.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu započeti novu vezu i prepustiti se čarima ljubavi, strasti. Škorpije su posebno fatalne za vas.

Zdravlje: Razdražljivost. Sebi stvarate tenziju, zbog ciljeva koje ste sebi zadali, kao i ograničenje vremena.

Lav

Posao: Ovaj dan može vam doneti veoma uspešan poslovni sastanak sa inostranim saradnikom. Sklopićete ugovore koji će bti dugoročni i profitabilni. Moguće je neočekivano putovanje, koje će doneti novu saradnju, bolje finansije.

Ljubav: Ovaj dan mogu obeležiti ljubomorne scene. Atmosfera je uzavrela i zahteva hitno rešavanje. Ne dopustite da se situacija otme kontroli, pokušajte da vladate sobom.

Zdravlje: Tahikardija. Obavezno pođite kod kardiologa. Zanemarivanje problema može pogoršati vaše stanje. U ovom periodu možete biti bolešljivi, prehlađeni.

Devica

Posao: Ovog dana doći će do izražaja vaše inovativne ideje, a pozitivne reakcije uslediće i od strane vaših nadređenih. Oprezno sa pojedinim saradnicima, jer postoje naznake zavidnosti, nerazumevanja.

Ljubav: Device koje su u braku danas će se posvetiti planiranju zajedničkog putovanja. Već ga duže vreme lanirate i svesni ste da je odlazak neophodan, kako biste poboljšali odnose.Harmonizacija odnosa sledi.

Zdravlje: Probavne smetnje. Očigledno da hrana koju unosite može da vam stvara problem. Posavetujte se sa nutricionistom, pratite njegova uputstva.

Vaga

Posao: Vaša finansijska situacija je sve bolja. Nezaposlene Vage danas mogu imati veoma važan razgovor za posao. Uslovi će vam odgovarati. Ipak, budite oprezni pri potpisivanju ugovora, pažljivo pročitajte sve tačke, naročito one napisane sitnim slovima, jer ne bi valajlo da vam nešto promakne.

Ljubav: Partner se ponaša nedosledno i niste više sigurni u njegova osećanja prema vama. Gubite poverenje, ne verujete mu više, jer ste ga uhvatili u laži. Otvoreno porazgovarajte o tome.

Zdravlje: Učestali grčevi mišića. Pojačajte unos magnezijuma, kako biste sprečili spazam.

Škorpija

Posao: Novi elementi na poslu sastoje se u proširenju kruga vaših dužnosti, kao i novim metodama rada koje će zahtevati prilagođavanje. Biće vam potrebno vreme da se priviknete. Naravno, odgovorni ste i nećete dopustiti da vam nešto promakne. Kada konačno uđete u problematiku, neće vam biti premca.

Ljubav: Sada su vam osećanja vrlo intenzivirana, pa su mogući burni izlivi strasti. Postoji obostrana potreba za većom bliskošću.

Zdravlje: Problemi sa ramenim pojasom, ukočenost gornjeg dela vrata. Neophodne su vam vežbe, laganog tipa, kao i masaža.

Strelac

Posao: Atmosfera na poslu može biti napeta zbog manipulacija ili spletki. Maksimalno se distancirajte od svega i zadržite prisebnost. Ne ulazite u rasprave, niti iznosite svoje misli i osećanja. Zadržite za sebe sumnje, komentare, jer i sami osećate da niste sada u milosti nadređenih.

Ljubav: Očekuje vas ljubav na putovanjima ili s osobom koju poznajete preko prijatelja. Bićete iznenađeni snagom osećanja. Odavno vas neko nije ovako uzdrmao, mislili ste da ne postoje u vama ovako jake emocije.

Zdravlje: Vroglavica! Nađite razlog problema.

Jarac

Posao: Današnji aspekti u vašem znaku donosi nestabilnu situaciju u pregovorima, ali i na finansijskom planu. Prilagodite se novonastaloj situaciji. Ponekad ne može sve da ide kako ste zamislili. Važno je da ne ispustite ovog klijenta koji je vrlo važan za buduća poslovanja.

Ljubav: Atmosfera nepoverenja između vas i partnera danas može da kulminira. Situacija zahteva hitno rešenje. Razgovarajte o problemu, ne ostavljajte da se sam reši. Budite uporni, pazite da vam nešto promakne, sagledajte oboje situaciju iz raznih uglova.

Zdravlje: Bolovi u vratu. Potrebne su vam blage vežbe i lagana masaža.

Vodolija

Posao: Nepredviđene prepreke i zastoj u isplati novca predstavljaju glavni izazov ovog dana. Problem ćete uspeti da rešite jedino timski. Iznesite probleme odabranim ljudima, koji će vam rado pomoći u rešavanju istih.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju upoznajete preko posla. Očekivanja vam nisu mala. Očigledno, bez obzira na otežanja, ne možete da odolite ovoj šarmantnoj osobi.

Zdravlje: Variranje pritiska. Imaćete dosta problema pre no što nađete odgovarajuću terapiju. Konsultujete veći broj lekara, pre no što nađete rešenje.

Ribe

Posao: Uspeh vam dolazi kroz kreativnost, inovativne ideje. Pa ipak, svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. U suprotnom može doći do razočarenja u bliske osobe u koje ste imali poverenja. Ne dopustite da vam neko rpisvoji ideje i prikaže kao svoje.

Ljubav: Ovaj datum može vam doneti sudbinsko poznanstvo. Ovo može biti dan početka velike ljubavi.

Zdravlje: Više se krećite. Statični ste, vreme je da se pokrenete. Već duže vreme nemate vremena za sebe, što je izazvalo zdravstvene probleme. Počnite sa plivanjem, da biste kasnije prešli na težu aktivnost.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.