DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Jarac ualzi u ozbiljnu vezu, Raka očekuje uspeh, a šta čeka vas?
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Jarac ualzi u ozbiljnu vezu, Raka očekuje uspeh, a šta čeka vas?

Za period od 31. januara do 6. februar 2022. godine

Objavljeno:

OVAN

Posao

Vaša naglost i brzopletost kojoj ste inače skloni sada dodatno dolaze do izražaja. Nemojte da dopustite da vas nagle odluke i reakcije u afektu navedu na pogrešne poslovne odluke, zbog kojih ćete se kasnije kajati. Moguće je da ćete na polju posla imati priliku za pozitivne promene i za nove dogovore, ako budete bili spremni da se okrenete konstruktivnom načinu razmišljanja. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta prilika za promene, preokrete. Kroz komunikaciju, kontakte i nova poznanstva dolazite do poboljšanja finansija i zarade. Polje posla vam se pokreće u neočekivanom smeru ove nedelje. Posvetite se racionalnim rešenjima i ne budite brzopleti. Ukoliko vam je potrebno drugo mišljenje, posavetujte se sa bliskim saradnicima, radi nalaženja rešenja. Ne dozvolite da posao propadne zbog vaše sujete.

Ljubav

Osećanja su vam važna stavka tokom ove nedelje, pa je vreme i da se potrudite da ispunite želju vašeg srca. Možete da očekujee da ćete prvobitno bili malo nervozni ili ćete se nalaziti u neizvesnoj situaciji sa osobom koja vam se dopada. Ako budete imali dovoljno samopouzdanja i hrabrosti da napravite prvi korak ka njoj, uspećete da razvijete jedan kvalitetan, emotivan i zanimljiv odnos. Nema potrebe da razmišljate o tome da li će vaše pokazivanje osećanja imati za posledicu manjak partnerove zainteresovanosti. Pred vama je period koji vam donosi priliku da se prepustite osećanjima. Budite spremni da priznate i sebi i voljenoj osobi šta vam je zaista potrebno kako bi na polju ljubavi bili srećni. Ako budete potiskivali svoje emotivne potrebe, to može veoma negativno da se odrazi na vaše raspoloženje, ali i na vaš budući emotivni život.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme. Glavobolje bi mogle kod vas da postanu česta pojava... Ukoliko od ranije imate probleme sa migrenom, potrudite se da se na vreme javite lekaru kako vam se stanje ne bi pogoršalo. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi, pa će biti generalno važno da vodite računa o svom zdravlju, o svojim navikama i o svakodnevnim aktivnostima. Potrudite se da budete odgovorni prema sebi. Izbegavajte i stresne situacije i nervozu, jer se takve okolnosti i negativne emocije mogu dodatno odraziti na vaše probleme sa glavoboljama. Važno je da nađete neki način da se relaksirate. Boravite više na vazduhu, pođite na odmor na planinu, u ovim zimskim mesecima. Preopteretili ste se poslovnim obavezama. Izbegavajte naprezanje u bilo kom smislu.

Savet

Voda postaje čista, tako što teče dalje, a čovek što ide napred.

BIK

Posao

Povoljan je period ispred vas. Očekuje vas dobra nedelja , jer ćete biti spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da preduzmete konkretne korake kako bi svoju poslovnu situaciju promenili na bolje. Možete da očekujete da ćete imati podršku osobe koja se neočekivano pojavljuje na vašoj strani. Primetili ste da postoji prilična nezainteresovanost od strane drugih saradnika. Svesni ste da se poslovi moraju unaprediti, unetinovine, kako bi se ostvario napredak u finansijama, kao i poboljšanje stabilnosti firme. Tokom ove nedelje će vam biti naglašena intuicija, brzo razmišljanje pa ćete biti sposobni da u deliću sekunde napravite dobru procenu situacje i da u skladu sa tim donesete adekvatne poslovne odluke. Možete da očekujete da će sve što budete uradili sada, pozitivno da se odrazi na vaš posao. Posvetite se svojim ambicijama.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja vam donosi spajanje sa osobom do koje vam je stalo. Bilo da je u pitanju brak, javna ili tajna veza, imaćete ove nedelje lepu, emotivnu i romantičnu atmosferu sa vašim partnerom. Možete da očekujete da ćete biti raspoloženi za emotivno otvaranje, duboke razgovore i da će u vama biti prisutna velika želja da se opustite i otvorite prema osobi koju volite. Partner će vam pokazati da je na istoj talasnoj dužini sa vama, ali i da je spreman da u vašu vezu unese neke inovacije i kreativne ideje koje će vaš odnos dodatano pokrenuti. Bićete iznenađeni njegovom spremnošću da sa vama podeli svoje emocije, ali naročito njegovom ozbiljnošću da na veoma ozbiljan način priđe rešavanju nekih Vaših dilema. Kakav god da je vaš status, možete da očekujete jako dobar period za ljubav tokom ove nedelje. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam se nastavlja pozitivna faza. U sebi imate mnogo energije i dobro se osećate kada ste korisni, kada nešto učite ili radite, kada ste u pokretu. Ove nedelje ste pogotovo vredni i praktični, na taj način stvarate osećaj ispunjenosti i svrhe. Dobro se osećate i kada pomažete ljudima oko sebe. Povoljna vam je faza i za rad na sebi, za meditaciju, psihoterapiju ili bilo koji vid samoanalize. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu početi sa vedrije strane da gledate na život i da ćete biti spremniji za neke promene i eksperimente. Kao da ste se probudili, pred vama su nove ideje, ali i želja za ambicijom da ih sprovedete u delo. Bićete maksimalno skoncentrisani. Nastavite sa dobrim navikama, vodite računa o sebi i nećete imati razloga za brigu. Zvezde će vam biti naklonjene!

Savet

Ne seci istinu kao nožem, već je govori s ljubavlju.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti zadovoljni svojim učinkom na poslu. Smarate da ste dovoljno aktivni i dobro organizovani kako bi obavili sve poslovne zadatke koji su vam povereni. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni generalno situacijom na poslovnom polju. Važno je da se maksimalno potrudite da budete brzi u obavljanju svojih poslovnih zaduženja, jer će vam za posao sada od ključnog značaja biti vremenski faktor. Generalno vam je povoljna ova nedelja, možete da očekujete nečiju pomoć, ali isto tako nekome ćete i vi pomoći. Fokusirani ste na svoje ciljeve, ali vam empatije ne nedostaje. Sve sagledavate vrlo pozitivno i trenutno vas ništa ne može pokolebati u ostvarivanju cilja. Spremni ste da se maksimalno posvetite tom zadatku. Čak i optor saradnika prema tome ne izaziva ni tračak kolebljivosti u vama, jer znate da se na pravom putu.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom biti u zajedničkom pozitivnom raspoloženju. Ovo je jako dobar period u kojem možete da razviiete prijateljski odnos. Uživate u lepim trenucima i zadovoljni ste okolnostima koje vas spajaju. Za vašu vezu imate i podršku okoline, pa ste spremni da razmišljate i o ozbiljnijim koracima i promenama poput zajedničkog života i braka. Naredna faza vam donosi mnogo lepih i opuštenih trenutaka u kojima ćete iskreno uživati. U slučaju da ste slobodni još uvek, povoljan je period za flert i nova poznanstva. Možete da očekujete da ćete biti u centru pažnje kada su u pitanju osobe suprotnog pola. Uživaćete u trenucima posvećenosti i pažnje, čak i od strane osoba za koje niste zainteresovani. Spremni ste da se akvirate oko novih kontakata i oko novih ljubavi.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji vam donosi priliku za poboljšanje, oporavak i stabilizaciju. Oko vas vlada dosta pozitivnih uticaja pa na generalnom planu treba da dođe do značajno bolje situacije nego što je to do sada bio slučaj. Osećate da ste jači, da imate više energije i zadovoljni ste sobom. Povoljna je faza i za umerenu fizičku aktivnost i vežbanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati veliku želju da se vratite u što bolju kondiciju. Generalno možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Uspešno rešavate i probleme sa nervnim sistemom koje ste imali od ranije. Potrudite se da se držite zdravih navika i da svom telu obezbedite ono što mu je potrebno. Unosite što više tečnosti, ako je potrebno promenite režim ishrane. U ovim danima pojačajte unos vitamina i minerala.

Savet

Grešiti je ljudski, opraštati božanski.

RAK

Posao

Istrajni ste i ozbiljni u svojim namerama da na poslovnom polju budete uspešni. Možete da očekujete da ćete rešiti nedoumice koje na ovom polju imate i da ćete generalno biti zadovoljni svojim poslovnim angažmanom. Ova nedelja vam je jako povoljna, jer može da vam donese i mogućnost napredovanja, kao i poboljšanje finansija. Nove ponude vam dolaze, a vi dobro znate da to nije bez razloga. Smatrate i osećate da ste maksimalno zaslužili sve ono što vam se nudi i nećete odustati dok ne budete ostvarili svoje ambicije i ciljeve. Sada vas ništa ne može pokolebati da ne ralizujete ono što ste zamislili, pogotovo što imate i punu podršku nadređenih. Povoljna vam je ova nedelja da preduzmete konkretne akcije kako bi rešili poslovne probleme, koji su vas neko vreme opterećivali. Preuzmite inicijativu!

Ljubav

Na polju ljubavi ste postojani i odgovorni prema partneru. Nije vam nikakav problem da voljenoj osobi iskreno i otvoreno pokažete svoja osećanja. To radite direktno bez okolišanja i dvoumljenja. Ovo je period u kojem ćete na neki način biti spremni da maksimalno zaštite svog partnera da mu pružite sigurnost i zaklon od svega. Razmišljate o braku i o ozbiljnijim koracima. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ljubavnom polju. Možete da računate na to da će voljena osoba ići u skladu sa vašim željama i da ćete zajedno raditi na stvaranju stabilne i čvrste budućnosti u kojoj ćete bti srećni i ispunjeni. Možete da očekujete pozitivne preokrete, ako ste slobodni. Ukoliko ste sami, moguć je početak ozbiljne veze, a da to niste očekivali. Budite otvoreni, partner će to umeti da ceni.

Zdravlje

Važno je da tokom ove nedelje vodite računa o tome da se ne preforsirate. Možete da postanete skloni tome da se na poslu previše trošite, pa i da se to negativno odrazi na vaše zdravlje. Pojačajte svoju ishranu unoseći namirnice bogate vitaminima, jer u suprotnom može doći i do pada imuniteta, što u ovim okolnostima ne bi pogodovalo. Najpre vas očekuju mogući problemi sa kičmom, leđima pa je važno da redovno radite vežbe istezanja i da se potrudite da održavate zdravije navike. Mogući su i problemi sa išijasom, reumom, bolovima u leđima, bolovima zbog ukočenosti, kao što imate i rizik od mogućih manjih povreda, uklještenja nerava i tome slično. Posavetujte se sa stručnjakom ako vas bilo šta muči. Stvarajte zdrave navike, ne naprežite se, odmarajte i nađite način da se izborite sa stresom koji bi takođe mogao da vas prati.

Savet

Kao što tesna odeća smeta kretanju tela, tako bogatstvo smeta kretanju duše.

LAV

Posao

Vas očekuje izazovna nedelja u kojoj ćete u velikoj meri biti spremni da menjate svoje stavove, poglede na svet, ali i svoje poslovne planove. Moguće je da vas očekuje neko iznenađenje. Uradite ono što je do vas kako bi sprečili nenadanu štetu ili neke gubitke na poslu.Budite i dalje odgovorni i posvećeni poslovima, ne dozvolite da vam bilo šta promakne, jer posledice mogu biti po vas dalekosežnije no što možete zamisliti. Ova nedelja je povoljna ako želite da menjate posao, ako dajete otkaz na jednom radnom mestu, a prelazite na drugo, ali je nepovoljna ako imate u planu napredovanje ili ostvarenje bilo kakvih većih poslovnih projekata. Potrudite se da budete spremni na to da se snađete u neočekivanim situacijama. Trebaće vam dosta smirenosti, kako ne biste došli u otvoren sukob sa predpostavljenima.

Ljubav

Na emotivnom polju vas je sada teško obuzdati. Ovo je period u kojem niste spremni za ozbiljnu vezu i generalno teško nalazite osobu koja vam odgovara. Moguće je da ste skloni avanturama, povremenom flertu, ali nemate volju da se bilo kome posvetite na duže staze. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni na promene ako ste u vezi ili braku. Moguće je da vam sloboda sada deluje primamljivije nego ikada do sada. Partnera svesno ili nesvesno udaljavate od sebe i tražite prostora kako bi uspeli da imate više vremena za sebe. Moguće je i da ćete želeti prekid veze, pauzu, da se generalno sklanjate i bežite u samoću. Svakako razmislite dobro o svojim odlukama, kako se kasnije ne bi pokajali. Realno sagledavajući, ako ste sada nezadovoljni partnerovim postupcima, teško da će se nešto promeniti u kasnijem periodu. Nije povoljna faza za početak nove veze, jer na duže neće potrajati.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete burnu nedelju. Sada ste skloni tegobama i problemima. Ako vas bilo šta muči budite spremni da se na vreme obratite vašem lekaru kako bi problem sa zdravljem mogli da rešite. Pred vama je period koji vam donosi veću osetljivost nervnog sistema, probleme sa kostima, kičmom, kožom. Isto tako, možete da postanete skloni i problemima koji su vezani za unos šećera. Ovo je period u kojem ste skloni gojaznosti, višku kilograma. Povedite računa o svojoj ishrani. Takođe, potrudite se da pazite na stanje vaših hormona, proveravajte štitnu žlezdu i vodite više računa o sebi. Budite spremni da stvarate zdravije navike kako bi uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja. Boravak na otvorenom, u prirodi, u društvu prijatelja, svakako vam mogu popraviti raspoloženje.

Savet

Ko pobedi strah, taj je i tigru opasan protivnik.

DEVICA

Posao

Povoljna nedelja je pred vama. Bićete spremni da donosite nove odluke koje će se na baš posao odraziti jako dobro. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim učinkom i da vam neće na putu stajati bilo šta. Sreća vas prati na svakom koraku, iskoristite pozitivnost u ovoj nedelji. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni da donosite i nove odluke, koje će se pozitivno odražavati na vaše finansijsko stanje, takođe. Možete da očekujete da ćete sa novcem imati dosta sreće i da vam neće biti problem da ostvarite poboljšanje na ovom polju. Očekuje vas neka srećna okolnost koja će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje. Povoljan je period i za pokretanje novog posla na vašu inicijativu. Ukoliko ste imali neke ideje, sada je vreme da ih pokrenete. Učinak će biti daleko iznad vaših očekivanja.

Ljubav

Na polju emocija vam takođe vlada solidna faza sada. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati dosta lepih i strastvenih trenutaka i da ćete biti zadovoljni vašim odnosom. Ovo je period u kojem otvoreno pokazujete svoja osećanja. Povremeno možete da imate manje probleme koji su vezani za posesivnost, ali spremni ste da to rešavate zajedno sa voljenom osobom.Pokušajte da ljubomoru suzbijete u sebi, jer je ona neosnovana. Razlog tome je vaša nesigurnost. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje lako sklapate nove kontakte, zračite pozitivnom energijom i spremni ste da se posvetite svom ljubavnom životu i polju flerta. Imate udvarače i nove ljubavne ponude vam dolaze. Za sebe ćete odabrati osobu koja vam po svojoj energiji najviše prija. Spremni ste i za neke ljubavne eksperimente, novotarije.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas generalno čeka dobro stanje. Ova nedelja vam je povoljno prikazana. Trebalo bi da u sebi imate mnogo energije. Svakodnevno ste dobro raspoloženi. Disciplinovani ste i pazite na svoje zdravlje, pa se to odražava na povoljno stanje kod vas. Dobar je period za oporavak nakon bilo kakvog lečenja ili intervencije. Ovo je faza u kojoj veoma lako na neki način obnavljate svoje telo i svoju snagu. Možete da očekujete i da će vam prijati umerena fizička aktivnost, kao što je šetnja, odlazak u prirodu, druženje sa bliskim ljudima, koji umeju vrlo lako da vas oraspolože. Potrudite se da budete posvećeni svom zdravlju i pozitivnim navikama. Izbegavaje bilo kakve rizike. Ako postoji nešto što vas muči, posavetujte se sa lekarom. U narednom periodu ćete lako rešavati probleme sa zdravljem.

Savet

Bez zdravlja nema bogatstva.

VAGA

Posao

Moguće je da ćete u ovom periodu raditi dva posla istovremeno ili ćete biti angažovani na dva različita projekta. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta obaveza. Saradnja i komunikacija sa drugim ljudima vam je ključna, jer vam sada poslovni uspeh dolazi kroz neki vid poslovnog partnerstva. Ipak, nastojte da sve svoje poslove, ali i ideje držite pod kontrolom, za sebe, jer ne možete biti sigurni, na početku, s kim sarađujete. Naravno, to će se kasnije ispostaviti kao veoma dobar poslovni korak. Možete da očekujete i da ćete biti uspešni u poslovima koji su vezani za trgovinu, komunikaciju, administraciju. Povoljan je period ispred vas pa možete da očekujete postizanje dobrih rezultata. Važno je da na poslu zadržite dobru motivaciju i da ne klonete duhom. Povremeno možete da budete skloni preispitivanju.

Ljubav

Na polju ljubavi vam se nastavlja veoma povoljan period. Sa voljenom osobom imate dobro slaganje, jedno drugome ulepšavate svakodnevnicu. Osećate da vas spaja iskrena ljubav i smatrate da možete u vašem odnosu da uživate bez bilo kakvih većih kočnica. Osećate se dobro u svojoj koži, sigurni ste u sebe, ali i u partnera i njegova ljubav vam daje poleta. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivno stanje sa osobom do koje vam je stalo - ako ste slobodni. Vaše poznanstvo može veoma lako da vodi ka emotivnoj vezi i da vam donese puno sreće u životu. Spremni ste za ljubav, brigu, nežnost, davanje i za ozbiljnu vezu. Očekuje vas period emotivnog zadovoljstva i sreće. Konačno, posle dužeg vremena, ćete biti opušteni, oslobođeni briga, pa ćete umeti da cenite te trenutke, koji su dragoceni.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima. U narednom periodu biste mogli da budete zabrinuti oko vaših starih slabih tačaka - problema sa bubrezima, hormonima, radom žlezda kao i sa kožom. Očekuje vas period u kojem biste trebali da odete na redovnu kontrolu. U slučaju da vas nešto muči na vreme se obratite vašem lekaru za savet, nemojte da odugovlačite. Postoje velike šanse da se reši problem koji vas prati, ako budete bili spremni da reagujete. Nemojte da zapostavljate vaše zdravlje. Skloni ste zanemarivanju svog zdravlja, odlaganju odlaska kod lekara. To nije iz straha, već drugim stvarima dajete prioritete. Ova nedelja vam je povoljna za umerenu fizičku aktivnost i vežbanje od kuće ako vam vaš lekar to odobri. Povoljna vam je ova nedelja za rešavanje problema.

Savet

Sudbina se smeje i onima veoma odvažnim i onima veoma hrabrim.

ŠKORPIJA

Posao

Očekuje vas povoljan period. Tokom ove nedelje ste fokusirani na posao. Usmereni ste na rešavanje kako manih tako i većih problema. Svakodnevne obaveze i zaduženja vam više ne padaju tako teško. Spremni ste da date svoj maksimum kako bi na poslovnom polju realzovali svoje planove. Drugi vas doživljavaju kao osobu koja je energična, aktivna, vredna i spremna da se posveti novim idejama. Promene su sada poželjne kod vas, bilo koja inovacija u poslu može da vam bude od velike koristi. Okrenite se svojim kreativnim idejama koje treba sprovesti u delo. Važno je da ne odustajete na prvim preprekama. To svakako nije vaša odlika, ali vas drugi u nekim momentima mogu pokolebati, odložiti zamisao, što za posledicu može biti gubitak poslovne šanse, na koju ste dugo čekali. Budite potpuno predani svojim zamislima i sprovedite ih do kraja.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na ljubavnom polju imati uzbudljivu situaciju. Sa voljenom osobom se lepo nadopunjujete i vreme koje provodite zajedno vam prija. Osećate se dobro nakon svakog vašeg susreta. Shvatate da je to osoba s kojom možete da ostvarite jako dobar odnos u budućnosti, oboje ćete se truditi da se posvetite jedno drugom. Ovo je povoljan period da se ljubavna veza koju imate na neki način stabilizuje i da počnete još bolje da se upoznajete sa voljenom osobom. Otkrivate svakodnevne navike koje partner ima i prilagođavate se jedno drugome. Povoljan je period, jer možete početi da razmišljate o zajedničkom životu kada budete shvatili koliko dobro funkcionišete kada ste zajedno. Emotivnom stranom ste sada zadovoljni i nemate većih briga. Verujete da možete da ostvarite emotivni sklad koji bi trajao na duže staze u budućnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje povoljna nedelja takođe. Oslobodili ste se briga koje ste imali u prethodnom periodu i osećate se generalno dobro. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da potpuno rešite probleme koji su vas do sada mučili. Pravo je vreme da se posvetite uvođenju zdravijih navika i boljeg stila života. Pred vama je period u kojem možete da radite na sebi. Uspećete da se oslobodite negativnih misli i uticaja koji su vas kočili da napredujete u svakom smislu. Povoljan je period i da uvodite manje promene na polju ishrane kao i da se posvetite stvaranju zdravijih svakodnevnih navika. Bićete vrlo raspoloženi za raznorazne aktivnosti, nećete biti lenji prema sebi. Svakako da odlasci u prirodu mogu neobično da vam prijaju. Ne biste trebali da imate bilo koji veći razlog za brigu tokom ove nedelje.

Savet

Čovek je od glave do pete stvoren od svojih želja.

STRELAC

Posao

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati dosta srećnih okolnosti na svojoj strani. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Na poslu može da bude manjih prepirki ili nesuglasica sa muškom osobom od autoriteta, ali na kraju se ipak sve rešava na pozitivan način po vas. Svesni ste da kompromis mora postojati, ukoliko želite dalju saradnju. Ipak, budite oprezni u daljoj komunikaciji. Generalno možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim poslovnim uspehom i angažmanom. Očekuje vas period u kojem ćete želeti da se ozbiljno posvetite svojim ciljevima i planovima. Nećete dopustiti da vas bilo koji faktor sa strane poremeti u vašim planovima. Vodite računa da ne odajete svoje ideje drugim osobama iz okruženja. Potrudite se da ostanete dugoročno fokusirani na svoje ambicije.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuje prilika da ostvarite bliski kontakt sa osobom koja vam se dopada. Ako nemate simpatiju, upoznaćete novu osobu koja će vas očarati na svoj način i koja će u vama probuditi želju da se pokrenete. Važno je da prema partneru otvoreno pokažete osećanja. Jako vam je povoljan period za početak nove ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Za vas polako počinje period u kojem vam se bude emocije. Spremni ste za bitne promene na ovom polju. Ne želite da budete sami, a nema ni potrebe za tim, ukazuje vam se šansa za spajanje sa osobom koja će prema vama gajiti iskrena i duboka osećanja kao i vi prema njoj. Ako već imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim ostvariti pozitivnu i stabilnu atmosferu. Partner je prikazan kao neko ko vam je potpuno posvećen i odan.

Zdravlje

Tokom ove nedelje treba da povedete računa o srčanim problemima koji bi mogli da vam budu smetnja. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama koje su vezane za visok pritisak kao i problemima sa tahikardijom, aritmijom i tome sl. Svakako vam je potrebna određena terapija, kao i odlazak kod kardiologa. Držite se njegovih saveta, kako kasnije ne biste imali problem kokoji će biti teže rešiv. Možete da očekujete period u kojem vam neće prijati da se zamarate previše, ali umerena i lagana aktivnost može da vam pomogne. Oko svega se najpre posavetujte sa vašim lekarom. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite zdravstvene probleme, ako budete vodili računa o sebi. Važno je da slušate savete lekara i da se ne izlažete bilo kakvim rizicima, kao ni stresu. Potrudite se da sebi date dovoljno vremena za odmor kada osetite da vam je to potrebno.

Savet

Za onog ko ne zna, sadašnjost je prolazna. Za onoga ko zna, ova ista sadašnjost je večna.

JARAC

Posao

Period pred vama je povoljan da se fokusirate na privatni posao i da se usmerite na rad od kuće, porodični biznis i planove tog tipa. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uz pomoć jedne muške osobe uspeti da ostvarite stabilnije i povoljnije stanje na polju posla. Naravno, ne možete se osloniti potpuno na njega, ali će vam svakako njegovi saveti pomoći u narednom periodu. Potrudite se da radite na tome da verujete više u sebe i u svoje sposobnosti. Ako budete imali dovoljno samopouzdanja i ako se ne budete bespotrebno preispitivali i gubili vreme na to, mogli biste da ostvarite dosta važnih stvari na poslu. Budite potpuno fokusirani na posao, trudite se da sve držite pod kontrolom. Ove nedelje razvoj poslovne situacije zavisi i od vas kao i od toga kako ćete se na poslu postaviti.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na ljubavnom polju biti angažovani oko promena. Ako ste u braku, želite da pokažete partneru kako vaš odnos ne mpže zapasti u rutinu i monotoniju. Ne može, jer vi to nećete dozvoliti! Spremni ste da se potrudite kako bi se među vama ponovo rasplamsale strasti, koje su vas nekada spajale. Možete da očekujete pokazivanje iskrenih emocija, toplinu. Vaša inicijatva će dosta toga promeniti u emotivnoj vezi u kojoj ste. U slučaju da ste slobodni, možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti poznanstvo u svom bliskom okruženju. Bićete iznenađeni snagom emocija koja će ta osoba pobuditi u vama. Naredni period u vama donosi želju da uđete u ozbiljnu vezu, koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Sada niste raspoloženi za neobavezne varijante, niti za tajne veze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, naredni period vam je generalno povoljan. Moguće je da ćete imati jedino manje probleme koji su vezani za stomak, probavu i metabolizam. Izbegavajte brzu hranu, previše masnu hranu, izbegavajte unos prženih namirnica, pohovanih, potrudite se da vam priprema hrane bude bazirana na kuvanju na pari, grliovanju, pečenju. Menjajte loše navike. Unosite više voća i povrća, smanjite unos slatkiša. Tokom praznika ste se prilično oslobodili stega, odali masnoj hrani, koja vam generalno ne prija. Naredni period vam može doneti veće tegobe vezane za stomak i sistem organa za varenje. Redovan unos tečnosti je takođe jako važan radi pravilne funkcije metabolizma. Potrudite se da više mislite na sebe i na svoje navike. Vaše zdravlje zavisi od toga na koji način tretirate svoje telo.

Savet

Niko se nikada nije izgubio na ravnom putu.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta ideja. Na poslovnom polju vam se ukazuju nove prilike, novi pregovori i dogovori koji bi mogli da vam budu od velikog značaja. Ponekad vam nije lako da na ovom polju ostvarite sve svoje planove. Zbog toga morate uvek ići na poslovne dogovore sa rezerbnim planom, jer se ne dešava uvek da ostvarite u potpunosti ciljeve. Naredna faza je dobra za realizaciju manjih ciljeva ili za pokretanje nekih dodatnih poslova. Na polju finansija može da bude prisutan manji zastoj tokom ovog perioda. Potrudite se maksimalno da date sve od sebe, kako biste uspeli da zadržite pribranost i u trenucima u kojima biste radije reagovali naglo. Važno je da budete racionalni i strpljivi. Okolnosti u kojima se nalazite nisu idealne, ali postoji svetlo na kraju tunela. Važno je da razmišljate pozitivno.

Ljubav

Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da očekujete fazu u kojoj ćete razgovorom uspeti da rešite probleme koje imate sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih komplikacija sa partnerom, pretežno zbog ograničenja koja vas okružuju, ali i zbog međusobnog inata i tvrdoglavosti, koje se pojačavaju vremenom. Vama je potreban mir, dok partner traži uzbuđenja i to je vaša prvobitna tačka neslaganja u ovom periodu. Kompromis i srednje rešenje može uvek da se nađe, ali je važno da budete spremni da pričate o svemu otvoreno. Voljena osoba vam može pokazati razumevanje, ako umesto svađe i buke, budete pokušali otvoreno i prijateljski da popričate o stvarima koje vas muče. Razlog vaše neativnosti u tom smeru je strah da ćete od partnera dobiti negativan odgovor, što bi vas navelo na drugu vrstu razmišljanja.

Zdravlje

Važno je da i tokom ove nedelje vodite računa o sebi i svom zdravlju. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama u narednom periodu. Potrudite se da se više pozabavite svojim navikama. Vreme je da ojačate imuni sistem i da unosite više vitamina. Vreme je za zdravu ishranu, ali i za odmor. Ovo nije period u kojem bi vam prijala preterana aktivnost. Potrudite se da se opuštate, da nađete vreme za sebe i da se jednostavno prepustite sanjarenju, leškarenju. Potrebni su vam neki dani u kojima ćete moći da napunite svoje baterije. Izbegavajte forsiranje u bilo kom smislu. Razmislite o odlasku u neki spa centar ili banju, koja omogućuje lagane šetnje, kao i opuštajuće kupke, masaže. Pogotovo budite oprezni, ako ste imali bilo kakve probleme sa kičmom ili leđima. Stare slabe tačke se aktiviraju.

Savet

Ako je nama dobro, biće dobro i drugima.

RIBE

Posao

Pred vama je period u kojem ćete biti spremni za akciju. Posao vam je svakako na prvom mestu i možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Finansije vam idu na bolje, zbog toga ste zadovoljni i imate sve više i više samopouzdanja. Maksimalno ste spremni da se usmerite na svoje ciljeve i nalazite pozitivna rešenja za probleme koji vas opterećuju. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslovnim statusom. Moguće je i da ćete biti spremni na neke manje promene u cilju poboljšanja zarade. Očekuje vas faza u kojoj ćete kroz svoj posao steći i veće samopouzdanje i sigurnost u sebe, ali i neka nova iskustva, koja će vam biti dragocena i u narednom radnom periodu. Uvek volite da nešto novo naučite, svesni ste koliko to može da vam pomogne i znači. Spremni ste i na kritiku, ako je to s razlogom.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju emocija biti na neki način dominantni. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete svoju čvršću stranu, a spremni ste i da uradite ono što je potrebno kako bi došlo do stabilizacije vaše emotivne veze. Potrudite se maksimalno da partneru otvoreno pokažete da imate ozbiljne namere i da vam je važno da budete jedno uz drugo i u teškim i u lepim vremenima. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite kompromise po pitanjima koja vas zaista brinu na ovom planu. Naravno, potrebno je veće zalaganje i volja da se tako nešto postigne. Ako ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova. Moguće su zanimljive ljubavne promene i flert veoma uskoro. Spremni ste za nova dešavanja i promene, čak i za tajne veze, ukoliko vam se partner zaista dopada.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojom formom. Aktivni ste i ne dozvoljavate da ijedan dan prođe bez vežbi. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje. Dobro se osećate u svojoj koži. Pred vama je povoljna nedelja, u kojoj ćete uspeti da realizujete do kraja sve planove koje imate. Vaše samopouzdanje raste. Udovoljavate svojim potrebama, osećate se bolje nego pre i spremni ste i da menjate loše navike, kako bi na ovom planu ostvarili poboljšanje. Možete da očekujete da će vam se problemi rešiti. Manje smetnje su moguće sa zubima ili sklonost ka upalama desni i problemima sa usnom dupljom, pa o tome tokom ove nedelje povedite više računa. Nemate ni jedan razlog za brigu sada! Povoljan period je pred vama, osećate veliko zadovoljstvo, srećni ste , spremni da razumete druge, što će isti veoma ceniti.

Savet

Zatvoriš li vrata svim pogreškama, zatvorićeš ih i istini.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.