MAJKA IZAŠLA NA ONLY FANS-U, A ZBOG OVOG ŠTO NUDI, SVE ŽENE JE MRZE: Sve pušteno javno (FOTO)
Karla, Foto: Printscreen/Instagram

smelo

MAJKA IZAŠLA NA ONLY FANS-U, A ZBOG OVOG ŠTO NUDI, SVE ŽENE JE MRZE: Sve pušteno javno (FOTO)

Poznata je po prodaji explicitnim sadržajem na OnlyFansu, a sada je sve uzdrmala svojom ponudom.

Objavljeno: 13:32h

Karla Beluči je prvi put dospela u javnost kada je prvi put pokušala da lažira depresiju i dobije besplatu estetsku operaciju nosa. A još gori plan je bio da prenosi porođaj uživo za novac.

Poznata je po prodaji explicitnim sadržajem na OnlyFansu, a sada je sve uzdrmala svojom ponudom.

-Rešila sam da ove godine budem darežljiva i ponudim svoj sadržaj sa 50 odsto popusta", poručila ona i razbesnela sve - rekla je ona.

- Ove nedelje sam dobila najužasnije poruke na Instagramu koje sam ikada pročitala. Brojne uvrede meni i mojoj ćerki koje su namenjene, većinom pišu žene. Zato sam rešila da svim 'brižnim' majkama ponudim nešto nezaboravno - poručila je Karla a zatim dodala.

- Kao paraziti su, vek me napadaju. Volela bih da nađu nešto zanimljivije od mene, ima dosta toga boljeg od mog OnlyFans naloga - izjavila je.

Ona je istekala da sve žene treba da se ugledaju na nju, i da ona treba da im bude primer kako žena treba da izgleda.

- To što nisam debela i zapuštena takođe ne znači da sam loša majka. Mogu da budem lepa i da budem dobra mama, iako one očito u to ne veruju - , nastavila je.

Kako kaže, rešila je da da popust na svoj sadržaj kako bi naučile da budu lepe baš kao ona, a ne zapuštene i ljubomorne. Ali kako kaže ne vetruje da će biti nekog velikog odziva jer kako kaže, one su već sve pretplaćene na sadržaj jer im treba materijal za ogovaranje.

Takođe je ranije izjavila da daje sve od sebe da ne bude ''tipična'' majka. Redovono čupa obrve, depilira se, radi pedikir, šminka se i sređuje, a smatra da većina žena to ne rade posle određenih godina.

Jedna od najšokantnijih izjava bila je ta da ohrabljuje decu da prave saržđaje za društvene mreže, a da je ćitanje gubljenje vremena.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.