HRVATICA GA DIŽE IZ BENČA! Izbacila GUZU I POKAZALA KAKVU ZEVR IMA, VRELI SNIMCI (VIDEO)
Žanamari Perčić, Foto: Printscreen/Instagram

uf

HRVATICA GA DIŽE IZ BENČA! Izbacila GUZU I POKAZALA KAKVU ZEVR IMA, VRELI SNIMCI (VIDEO)

Podsetimo, pre nego što se u Makarskoj udala za svog supruga Marija, zajedno su sarađivali na produkciji videospotova. Danas je potpuno posvećena - porodici i teretani

Objavljeno:

Pevačica i fitness influenserka Žanamari Perčić (40) na Instagramu se pohvalila vrhunskom figurom, a njena isklesana guza je priča za sebe.

'Tvom mužu nije lako'

Seksi Žanamari uskočila je u pripijeni kombinezon leopard uzorka, na što su njeni Instagram pratioci ostali oduševljeni. "Samo jako", Tvom mužu nije lako", "Samo napred", "Ovaj leopard ti baš stoji", samo su neki od komentara na video Žanamari.

Podsetimo, pre nego što se u Makarskoj udala za svog supruga Marija, zajedno su sarađivali na produkciji videospotova. Danas je potpuno posvećena - porodici i teretani.

"Zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa", rekla je jednom prilikom u intervjuu za IN magazin.

Ova seksi lepotica osim sati u teretani, pazi i na kalorije. No, ponekad voli i uživati u nezdravoj hrani. "Ne brinem toliko ok tome što jedem, ali pazim na kalorijski unos. Dok god ne prelazim određeni broj kalorija, nije važno o kakvoj hrani se radi. Suprug više pazi na to, on ima tačno određeni plan i režim. Ja uopšte ne jedem redovno", rekla je Žanamari za Story.hr.

"Nekada doručkujem jogurt, ručam kavu, večeram ćevape, a trenutni favorit su mi krofne. Zapravo se hranim vrlo stihijski. Leto je dosta haotično pa ili ne stignem jesti ili čak ni ne smem jer imam neko snimanje. Zimi je ipak nešto drugačije, tad češće kuvamo", priznala je pevačica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.