U SRBIJI GUTAMO OVE LEKOVE I BEZ ODOBRENJA LEKARA: Mladić (26) tvrdi da je zbog njih ostao NEPOKRETAN! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU!

U SRBIJI GUTAMO OVE LEKOVE I BEZ ODOBRENJA LEKARA: Mladić (26) tvrdi da je zbog njih ostao NEPOKRETAN! (FOTO)

Mladić koji je star 26 godina tvrdi da ne može da hoda i da mu je neophodna 24-časovna nega zato što je uzimao antibiotike

Objavljeno:

Aleks Midlton je patio od misteriozne infekcije, koju su lekari hteli da izleče, pa su prepisali lekove. Ovaj 26-godišnjak je uzeo lekove prošle godine, ali nakon dva dana počeo je da ima neželjene efekte. Aleks, je ranije bio u formi i zdrav, sada je skelet i bori se da prohoda i brine o sebi.

On i njegova porodica tvrde da su za to krivi antibiotici i da nikada nije trebalo da ih pije. Njegova majka Mišel Midlton rekla je za Grimsbi lajv da Aleks pati od bolova u stomaku godinu dana, a doktori su ustanovili da ima „nespecifičnu infekciju“. Ona je dodala: „Nisu znalikoja je infekcija u pitanju i dali su mu ciprofloksacin. To je fluorokinolonski antibiotik. „Ovaj antibiotik – nakon toga smo saznali – savetuje se da se koristi samo kao poslednje sredstvo kada drugi lekovi ne deluju. Na primer, sepsa ili virus koji je potencijalno opasan po život.

U stvari je uzeo samo pet ovih tableta, a kada je uzeo petu, osećao je trnce, bolove u zglobovima i rekao je: - Nešto baš nije u redu. "Doktor je upravo rekao da će neželjeni efekti nestati pošto je prestao da ih uzima. Međutim oni su napredovali i napredovali svakodnevno, za samo 10 meseci."

Njegova majka misli da se otrovao uz pomoć fluorokinolona - a neželjeni efekti ovih jakih lekova mogu da potraju. Mama je slomljenog srca ispričala kako njen sin sve vreme boluje, ali ne može da pije lekove protiv bolova jer i on ima loše reakcije i na njih. Izgubio je na težini, muči se da jede i ne može pravilno da hoda. : „Ne mogu da vam kažem koliko puta mi je rekao da ga ubijem. Bilo je užasno. „Bio je na MR skeniranju i pokazali su da ima abnormalno veliku celijakiju, pa to istražuju. Ali, na kraju krajeva, niko ne zna kako da leči ovo stanje.„Znači, on je sada u bolničkom krevetu, dole, i tamo je od 10. jula. Prešao je put od zdravog momka do kostura.“

Mišel provodi pola dana brinući se o Aleksu, pre nego što njegov partner preuzme dužnost popodne. Osnovala je akciju prikupljanja sredstava kako bi pokušala da mu pomogne da dobije bolju negu i privatni tretman. Deleći apel, Aleks je napisao na Fejsbuku: „Bio sam u bolnici više puta i apsolutno nisam imao sreće i, iskreno rečeno, ostavljen sam da trunem kod kuće. „Moja mama je postavila GoFundMe za privatnu medicinsku negu, testiranje i lečenje jer u ovom trenutku nemamo nikakvu drugu opciju i stvari su se dosta ubrzale u poslednja dva meseca, plašim se za svoj život.

(Espreso / najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.