KORISTITE OVA 2 SASTOJKA I REŠITE SE ZAUVEK BORA NA VRATU: Maska koja će PREPORODITI kožu! (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Profimedia

LEPOTA I NEGA KOŽE

KORISTITE OVA 2 SASTOJKA I REŠITE SE ZAUVEK BORA NA VRATU: Maska koja će PREPORODITI kožu! (RECEPT)

Prirodno je stariti i prirodno je da s' godinama naša koža postaje opuštenija, ali niko ne voli bore na svom licu i vratu

Objavljeno:

Koži vrata bi se trebala posvetiti ista količina pažnje kao i licu, čistiti.. hidrirati, mazati kremama.

Postoje vrlo delotvorne, prirodne maske koje mogu lepo podmaditi kožu na vratu.

Maska za lice sa pirinčem

Pirinač je bogat vitaminom B koji stimuliše rast ćelija i usporava njegovo starenje. On je iz davnina poznat kao glavni sastojak u nezi žena iz Japana, a svima je poznato koliko one imaju lepo i negovano lice. S druge strane, ružina vodica važi za čarobni eliksir za kožu jer je čini blistavom i nežnom. Hidrira i podstiče regeneraciju kože, dajući joj svež i zdrav izgled. Sprečava starenje i produbljivanje bora.

1 / 3 Foto: Profimedia

Za ovu masku trebaće vam pirinač u prahu i ružina vodica. Pomešajte nekoliko kapi ružine vodice sa prahom, mešajući dok ne dobijete konzistentnu smesu u obliku guste paste. Umasirajte nežnim pokretima u kožu vrata i ostavite desetak minuta. Nakon toga obrišite mokrim peškirom i isperite vodom.

Uz ovu masku, možete da napravite kremu protiv bora. Kremu mažite pre spavanja, da bi vam koža lepo upila i da bi vam se već postojeće bore ublažile

Sastojci:

Pola šolje devičanskog kokosovog ulja Pola kašičice ulja vitamina E Pola kašičice ulja limunske trave

Priprema:

Kokosovo ulje stavite u posudu i umutite da dobije penast izgleda, pa zatim dodajte ulja i izmešajte. Kremu držite u staklenoj posudi, na suvom i hladnom mestu. Ovako pripremljena krema može da traje oko mesec dana.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.