SIGURNI ZNAKOVI DA JE ZALJUBLJEN U VAS! Neke od njih ste sigurno PRIMETILE
Ljubav, Foto: Profimedia

ljubav

SIGURNI ZNAKOVI DA JE ZALJUBLJEN U VAS! Neke od njih ste sigurno PRIMETILE

Ako vas muškarac dugo gleda u oči, to znači da sa vama želi neku dugoročniju priču

Objavljeno:

Zaljubljenost svakog muškarca primećuje se uvek u očima. U načinu i trajanju dužine gledanja direkno u oči otkriće vam se mnogo toga.

Ako pogled traje manje od 5 sekundi, znači da ne postoji neka značajna potreba kod njega za bliskosti, niti za emocionalno vezivanje.

Ako pogled traje duže od 8 sekundi, sigurno je zaljubljen u vas.

"Fronalni deo mozga pravi analizu za sve oko sebe, izvodi zaključke, proučava, dugo gleda. Ako ga ne zanima ozbiljna veza, onda će ovo biti procenjivački pogled", tvrdi poznati psiholog Kalina Gotikova.

Ako vas muškarac dugo gleda u oči, to znači da sa vama želi neku dugoročniju priču.

Takođe tvrdi da ako vas muškarac ne kritikuje, zaljubljen je u vas. Objašnjenje je prosto jer kada je osoba zaljubljena, ona isključuje funkciju mozga zadužen za ocenjivanje ljudi. Prosto ste mu uvek savršeni i lepi.

1 / 3 Foto: Profimedia

Još jedna od potreba zaljubljenog čoveka je ta da vas uhvati za ruku ili dotakne makar po njoj. Osobe postaju emotivnije i imaju želju za bilo kakvim kontaktom sa osobom u koju su zaljubljeni.

Bilo kako bilo najsigurniji znak da je neko zaljubljen u vas je upravo vaša intuicija. Vaš stomak ne greši, verujte svom unutrašnjem osećaju.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.