"PRIMETILA JE DA JOJ STOMAK POSTAJE SVE VEĆI": Mislila je da se GOJI, a onda je otkrila nešto NAJGORE NA SVETU!
Debljanje, Foto: Youtube / ullausa

UŽAS

"PRIMETILA JE DA JOJ STOMAK POSTAJE SVE VEĆI": Mislila je da se GOJI, a onda je otkrila nešto NAJGORE NA SVETU!

Ovo je iskrena ispovest žene koja se požalila lekarima na veliki stomak - nije uspevala da ga se reši nikakvim dijetama. Otkrili su joj karcinom!

Objavljeno:

Mesecima sam se borila sa viškom kilograma, videla sam da mi je stomak sve veći a znala sam da dosta jedem i da ne vežbam.

Stvarno sam se osećala krivom i odlučila da počnem sa dijetom. Međutim, nije dala efekta ni prva a ni ostale koje su usledile."

Životna priča Amande Šulc iz Teksasa, koju je ispričala u TV emisiji "Dobro juro, Ameriko" je izuzetno poučna za sve koji primete promene na svom telu i pokušaju da sami nađu neko "logično" objašnjenje.

U njenom slučaju, poklopilo se i to što je i ranije patila od gasova, pa je mislila da je problem u kombinaciji gojaznosti i nadimanja. Međutim, kad je konačno uradila skenerski snimak, pokazalo se da joj se u stomaku formirao tumor, veličine 33 centimetra.

Hiruškom operacijom je odstranjen, a analizom je utvrđeno da je u pitanju liposarkom, retka vrsta kancera koji se formira u masnom tkivu. Zato ga je, između ostalog, i teže otkriti jer, sem rasta, ne daje nikakve druge simptome. Na sreću, Amandi nije bilo potrebno ni zračenje ni hemioterapija posle operacije.

"Niko ne treba da živi sa sumnjama", kaže ona i veruje da će njen slučaj biti podstrek drugima da se obrate lekaru čim uvide da nešto nije u redu s njihovim zdravljem. "Niko drugi se neće boriti za vas, to morate sami", poručuje ona.

(Espreso / Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.