VEĆ 8 MESECI IMAM ODNOSE SA ŠEFICOM, U KREVETU JE POTPUNO LUDA: Ovo radi svake noći, ali 1 nikako ne želi
Ilustracija, Foto: Profimedia

U DILEMI

VEĆ 8 MESECI IMAM ODNOSE SA ŠEFICOM, U KREVETU JE POTPUNO LUDA: Ovo radi svake noći, ali 1 nikako ne želi

Afera sa udatom šeficom postaje sve komplikovanija

Objavljeno:

Mladi Englez se zaljubio u svoju šeficu koja je skoro duplo starija od njega i sada ne zna šta da radi.

– Ja imam 25, a moja šefica 49 godina. Radimo u firmi za obezbeđenje, ona je glavna za sve, dok sam ja zadužen za komunikaciju s klijentima. Svidela mi se još na razgovoru za posao i razlika u godinama mi nimalo nije smetala jer su me uvek privlačile starije žene. Znao sam da je udata, ali to nije bila prepreka za mene – priznaje mladić i nastavlja:

– Posle nekoliko nedelja na poslu, primetio sam da mi se ona često osmehuje. Odlučio sam da rizikujem i pozvao sam je na piće posle posla. Bio sam ubeđen da će pristati, i bio sam u pravu.

– Dok smo sedeli u baru, posle nekoliko sekundi je stavila svoju ruku preko moje. Dva dana kasnije rezervisao sam sobu u hotelu i imali smo neopisivo dobar seks. Od tada se redovno sastajemo već osam meseci – objašnjava on.

– Rekla mi je da me sanja svake noći i da jedva podnosi dane kada smo razdvojeni. Stalno ponavlja da joj nije jasno zašto sam ja uopšte sa njom… Preklinjao sam je da se razvede, ali ona mi je rekla da ne želi da ostavi muža. Volim je ali imam sve veći problem – priča Britanac.

– Plašim se da će u jednom trenutku početi da se udaljava od mene jer stalno preispituje moju ljubav i pita se da li ću ja povrediti njena osećanja. Ne znam kako da je ubedim da sam ja tu, definitivno, i da ne nameravam da je ostavim. Kako da joj kažem da se osećam muškarcem jedino kada sam s njom – u dilemi je on.

– Znam da neće ostaviti muža, ali i to je u redu, sve dok je ona deo mog života. Prestravljen sam da će ona jednog dana odlučiti da raskine sa mnom, a ja ne bih mogao da podnesem da posle toga radim s njom. Morao bih da dam otkaz – zaključio je zaljubljeni mladić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.