ČUDESNA TRANSFORMACIJA: Mama troje dece spucala PRAVO BOGATSTVO na izgled, pogledajte KAKO SAD IZGLEDA!
Pre i posle operacije, Foto: Printscreen/Instagram

ulaganje u izgled

ČUDESNA TRANSFORMACIJA: Mama troje dece spucala PRAVO BOGATSTVO na izgled, pogledajte KAKO SAD IZGLEDA!

Angharad je potrošila preko 12.000 funti na plastičnu operaciju trbuha i uklanjanje viška kože s ruku, a sad ima 57 kilograma i nosi broj 36 farmerki

Objavljeno: 20:58h

Majka troje dece otkrila je kako je potrošila preko 23.000 funti na svoje telo iz snova pre 40. rođendana izgubivši impresivnih 76 kilograma i promenivši pritom i način života.

Angharad Binns, iz Stevenagea u Hertfordshireu, počela je štedeti za želučanu premosnicu u dobi od 35 godina jer joj je 'dojadio' izgled njenog tela.

Holistička terapeutkinja nije htela 'izgubiti' još jednu deceniju svog života osećajući se 'depresivno' pa se odlučila na operaciju kako bi se osećala sjajno za svoj 40. rođendan koji će proslaviti 26. oktobra ove godine.

Angharad je potrošila preko 12.000 funti na plastičnu operaciju trbuha i uklanjanje viška kože s ruku, a sad ima 57 kilograma i nosi broj 36 farmerki.

- Odlučila sam s 35 godina da je dosta - rekla je.

- Na zdravstvenom su me odbili jer nisam imala visok krvni pritisak ili dijabetes, a budući da sam samohrana majka Tobiju (17), Bronzi (12) i Blakeu (11) trebalo mi je neko vreme da uštedim potreban novac.

- Isprobala sam svaku dijetu u knjizi, ali patila sam od poremećaja prejedanja - iskreno kaže za britanski Daily Mail.

- Trebao mi je alat za zaustavljanje prejedanja jer sam često znala pojesti celo pakovanje keksa, čipsa, a i naručivala sam hranu izvana barem dva puta nedeljno - kaže.

- Tipična narudžbina iz kineskog restorana je uključivala sve najslađe i najkaloričnije iz ponude poput slatko-kiselih pilećih kuglica, rezanaca, pečene riže s jajima i povrćem te tost od kozica - objasnila je.

- Prejedanje je bilo posljdica toga što sam preemotivna. Jela sam bilo da sam srećna, tužna, pod stresom ili zabrinuta. Očajnički sam želela prekinuti taj zatvoreni krug jer želim živeti svoj život punim plućima i započeti novo poglavlje u životu - dodala je.

Angharadin djed Raymond, tada 92-godišnjak, je preminuo i ostavio joj novac, što je značilo da si je u oktobru 2020. mogla priuštiti želučanu premosnicu koja je koštala 97 hiljada 11.000 funti.

Nastavila je s operacijom trbuha i uklanjanjem viška kože s ruku za 12.000 funti u septembru 2021.

Sada, nakon mesec dana, sjaji od ponosa dok pokazuje svoju liniju.

- Nisam morala dvaput razmišljati o odlasku na operacije - rekla je.

- Za 40. rođendan sam poželela novi život. Nisam se više htela osećati zarobljeno u vlastitom telu. Bilo je teško, ali vredilo je - objašnjava.

- Shvatila sam da je gubitak težine povezan s mojim razmišljanjem pa sam počeo šetati sa svoja dva psa što mi je uvelike pomoglo u mentalnom zdravlju - kaže i dodaje da za rođendan planira sa porodicom otputovati u London gde će napraviti veliku proslavu svog rođendana.

- Postigla sam svoj cilj jer mi se bliži 40. rođendan i mogu nositi odeću koju želim. Želela sam se osećati samopouzdano i izgledati najbolje što mogu. Svaki dan nakon operacije budila sam se s osmehom na licu. Osećam se kao da sam na vrhu sveta. Nikad nisam bila ovako srećna - izjavila je.

- Osećam se lakše i srećna sam što mogu pomoći drugim ljudima deleći svoju priču na Instagramu - rekla je i dodala da želi pružiti nadu svim ženama koje se osećaju kako se ona pre osećala. Kaže da prvi put ima samopouzdanja da krene u ostvarivanje svojih ciljeva i da je ništa u tome više ne može sprečiti.

- Koštalo me puno novca, ali sreća nema cenu - zaključuje.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.