ŽENA JE NAPRAVILA VOĆNI MIKS I INFUZIJOM GA UNELA U TELO: Posledice su bile KATASTROFALNE, završila je u bolnici
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

ŽENA JE NAPRAVILA VOĆNI MIKS I INFUZIJOM GA UNELA U TELO: Posledice su bile KATASTROFALNE, završila je u bolnici

Pokušala je ovu grešku da sakrije od svog supruga kako ga ne bi uznemirila

Objavljeno:

Neki su možda nekad pomislili da je voće lakše izmiksovati i direktno injektirati u organizam... Jedna žena je to i isprobala!

Poznata je samo po imenu Zeng, iz kineske provincije Hunan. Izmiksovala je 20 različitih vrsta voća i prikopčala se na infuziju kako bi to unela u telo. Kako piše "South China Morning Post", 51-godišnjakinja inače voli nekonvencionalne zdravstvene tretmane pa je i ovo odlučila da isproba. U početku, nije se dogodilo ništa, ali se odjednom pojavio osip po rukama i počelo je jako da je svrbi, a dobila je i visoku temperaturu. Zeng je pokušala ovu grešku da sakrije od svog supruga kako ga ne bi uznemirila, ali ju je na kraju on nagovorio da ode u bolnicu. Lekari su bili šokirani njenim stanjem.

Lekar Liu Jianksiu rekao je za "Xiaoxiang Morning Herald" da je dobila infekciju jetre, bubrega i srca, a moglo se dogoditi i da joj mnogo organa otkaže. Odmah su je stavili na dijalizu i dali antibiotike protiv upala. Zeng je rekla da je pomislila da će joj toliko voća pomoći. "Nisam imala pojma da će se dogoditi ovako nešto". BONUS VIDEO: PAS SA DRUGE PLANETE! Ustuknućete kad čujete njegov režanje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.