NA NAŠEM TRŽIŠTU NALAZE SE DVA NEOBIČNA PROIZVODA: Isprobajte ih i uverite se u njihovu izvanrednost!
Novi proizvodi koji će vas oduševiti, Foto: Promo

Noviteti

NA NAŠEM TRŽIŠTU NALAZE SE DVA NEOBIČNA PROIZVODA: Isprobajte ih i uverite se u njihovu izvanrednost!

Sigurno nećete zažaliti

Objavljeno:

Na tržištu, ako još uvek niste saznali, nalaze se dva nova i izvanredna proizvoda. Maska na bazi gline dubinski će da očisti sve nečistoće na vašem licu, dok će pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente pomoći da se oraspoložite i podsetiće vas na najlepše trenutke u vašem životu. O čemu se tačno radi saznajte u nastavku.

Maska na bazi gline za dubinsko čišćenje lica “Black Clean” kombinuje u sebi moć crnog aktivnog bambusovog uglja i tri vrste prirodne gline koje, kao magnet, upijaju nečistoće, izvlače toksine i vraćaju prirodni sjaj kože.

Maska sadrži: kaolin, ilit, montmorijonit.

Kaolin - upija nečistoće i bori se sa viškom sebuma, hrani kožu sa mineralima i mikroelemntima, podstiče metabolizam u ćelijama i njihovu regeneraciju.

Ilit - pomaže u sužavanju pora, pospešuje protok krvi ka površini kože i daje joj potrebnu snagu, a takođe stimuliše regeneraciju ćelija kože, ima antibakterijska svojstva

Montmorijonit - se bori sa nedostatcima na koži, poboljšava i ujednačuje ten.

Ovu sjajnu masku za dubinsko čišćenje lica možete da poručite OVDE po sniženoj ceni od samo 444 rsd ili na broj telefona broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Maska na bazi GLINE za dubinsko čišćenje lica „Black Clean“, 75 ml
Maska na bazi GLINE za dubinsko čišćenje lica „Black Clean“, 75 ml foto: Promo

No, to nije sve, po sjajnoj ceni od samo 504 rsd možete da poručite prvu na tržištu Dentavit pastu za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente.

Dentavit pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente od Vitex-a će vam pomoći da se oraspoložite, a neverovatan spoj osvežavajuće mente sa notama aromatične čokolade će vas podsetiti na najlepše trenutke života.

Kako ova pasta deluje?

Prilično jednostavno – kofein iz kafe nam daje efekat budnosti nakon sat vremena, toliko mu je potrebno da bi počeo da se apsorbuje kroz zidove stomaka. Kofein iz paste prodire u sluzokožu desni i obezbeđuje brz priliv energije – mnogo brže od popijene šoljice kafe!

Pasta za zube sa kofeinom ne ostavja naslage na zubima i ne izaziva žutu gleđ za razliku od popijene kafe.

Bez SLS (natrijum lauril sulfat )

Kompleks aktivnih komponenti :

  • Štiti od karijesa
  • Delotvorno izbeljuje ne oštećujući gleđ zuba
  • Osvežava dah
  • Štiti od plaka i kamenca i sprečava njegovo formiranje

Kofein – prirodni stimulans koji vam omogućava da se oraspoložite, da ne budete pospani, da dobijete dodatnu energiju kao od šoljice jutarnje kafe. U kombinaciji sa izvanrednim ukusom mente i čokolade, kofein poboljšava raspoloženje i uliva dozu optimizma za ceo dan!

Zahvaljujući originalnom kompleksu aktivnih komponenti, Dentavit zubna pasta sa kofeinom štiti zube od karijesa, uklanja plak i sprečava njegovo formiranje, delotvorno izbeljuje, ne oštećujući gleđ zuba. Sa našom pastom čišćenje zuba će se pretvoriti u pravo uživanje! Poklonite sebi dodatnu energiju sa jedinstvenom pastom za zube sa kofeinom.

Ovu Dentativ pastu možete da poručite OVDE po sniženoj ceni od 504 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Dentavit pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente, 85 g
Dentavit pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente, 85 g foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.