SKINITE SALO SA STOMAKA DO LETA: Bitno je da izbacite ovih 6 namirnica, ali i u koliko sati VEČERATE
Ishranom i vežbanjem do savršene linije, Foto: Profimedia

BUDITE UPORNI

SKINITE SALO SA STOMAKA DO LETA: Bitno je da izbacite ovih 6 namirnica, ali i u koliko sati VEČERATE

Opsežna istraživanja pokazala su da je ono što je najbolje za brzo skidanje sala sa stomaka kombinacija uravnotežene ishrane i specifičnih vežbi

Objavljeno: 12:58h

Činjenica je da nije moguće izgubiti višak sala sa stomaka bez smanjenja postotka ukupne telesne masnoće. Opsežna istraživanja pokazala su da je ono što je najbolje za brzo skidanje sala sa stomaka kombinacija uravnotežene ishrane i specifičnih vežbi.

Šta jesti?

Doručak: šoljica muslija prelivenog mlekom

Užina: suvi bademi, orasi, lešnici do 50 gr.

Ručak: Za ručak možete pojesti mesa koliko god želite i to ribu, piletinu bez kožice, teletinu, jagnjetinu a od svinjetine samo odrezak bez masti. Mesne prerađevine izbegavajte. Dozvoljeno je uzeti komadić integralnog ili raženog hleba. Meso možete pripremati na bilo koji način, izbegavajte svakodnevno prženje.

Užina: jedna jabuka, kruška, breskva, šaka jagoda, malina, a banane izbegavajte

Večera: bistra supa od povrća bez testenine, sardina ili tuna sa iseđenim uljem, šnita integralnog hleba. Može i supa od povrća bez testenine, čaša jogurta, komadić integralnog hleba ili supa od povrća bez testenine, dva tvrdo kuvana jajeta, paradajz.

Zbog vežbanja i monotone ishrane, pijte vitaminsko-mineralne tablete.

Nikada ne večerajte bar tri sata pred odlazak u krevet. Ne jedite slatkiše i grickalice. Ne pijte pivo, gazirana pića i zašećerene voćne sokove i izbegavajte beli hleb! BONUS VIDEO: EVO KAKO DO MESTA U PUNOM AUTOBUSU U JEDNOM POTEZU! Jedino što ćete se isprljati. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.