TRI NAJBOLJA PRIRODNA ANTIBIOTIKA U BORBI PROTIV GRIPA I PREHLADE: Ako ih jedete, nećete se RAZBOLETI OVE ZIME
TRI NAJBOLJA PRIRODNA ANTIBIOTIKA, Foto: Printscreen

DELUJE!

TRI NAJBOLJA PRIRODNA ANTIBIOTIKA U BORBI PROTIV GRIPA I PREHLADE: Ako ih jedete, nećete se RAZBOLETI OVE ZIME

Donosimo vam tri prirodna antibiotika koja neće negativno uticati na vaše zdravlje i imunitet

Objavljeno:

Zima je savršeno vreme za bakterije jer nam oslabi imunitet pa lako dođe do različitih infekcija, posebno gripe i prehlade. U tom slučaju medicina preporučuje korištenje antibiotika koji imaju svoju lošu stranu.

Donosimo vam tri prirodna antibiotika koja neće negativno uticati na vaše zdravlje i imunitet:

Ljuta papričica

Cayenne papričica je važan dio azijske istorije kako u kulinarstvu, tako i u tradicionalnoj medicini. Ovaj vrlo jednostavan začin ljutog, ali diskretnog ukusa slaže se s mnogim jelima i desertima, a najčešće se koristi sušen ili u obliku praha. U kineskoj medicini cayenne papričica je cenjena kao sredstvo protiv bolova,prenosi Aura.

Ulje origana

Ovo čarobno ulje dobiva se iz lišća biljke origano. Osim što se njegov miris i aroma savršeno slažu s brojnim jelima, na temelju brojnih istraživanja, ulje origana je moćan borac protiv infekcija za što je zaslužan sastojak pod nazivom karvakrol. Vrlo mala doza ovog ulja poseduje neverovatna antibakterijska svojstva protiv čak 25 različitih vrsta bakterija.

Beli luk

Snažna aroma i miris belog luka ga čine savršenim začinom, ali on ima još puno moćnijih svojstava. On je snažan, prirodni antibiotik koji ne uništava naše zdrave bakterije kao što to rade kemijski antibiotici. Usporava rast bakterija te uspešno uništava viruse i gljivice pa je vrlo učinkovit kao sredstvo protiv prehlada i gripa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Islam u vremenu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.