RASKOŠ DOHE I DUBAIJA VEĆ OD 299€!
Dubai je jedno od najlepših mesta na svetu, Foto: Promo

neverovatna ponuda

RASKOŠ DOHE I DUBAIJA VEĆ OD 299€!

Ove godine uživajte na plažama raskošnih metropola Dubaija i Dohe po veoma povoljnim cenama!

Objavljeno: 14:02h

Nova godina je stigla i vreme je za nove početke, nove poduhvate, planove, pa i putovanja. Za sve one koji bar na kratko žele da zamene sneg i niske temperature za sunce, pesak i more, turistička agencija „Travelland“ pripremila je primamljive ponude. Ove godine uživajte na plažama raskošnih metropola Dubaija i Dohe po veoma povoljnim cenama!

Sa jedne strane duboko ukorenjena tradicija zasnovana na religioznim načelima, a na drugoj moderan način života kakav priliči jednoj metropoli. Grad luksuza, grad kontrasta, grad čudesa, ili jednom rečju – Dubai. Izgrađen na obali Persijskog zaliva, ponosi se dugim, lepo uređenim plažama i ogromnim ostrvom u obliku palme, dok je u samom gradu izgrađeno zatvoreno skijalište sa čak 5 skijaških staza. Bez daha ostavljaju pejzaži išarani oblakoderima neobičnog izgleda među kojima se ističu Burž Al Arab – jedini hotel na svetu sa čak sedam zvezdica i Burdž Kalifa – najviša zgrada na svetu. Najneobičniji parkovi, magične fontane, prelepi spomenici nešto su što se mora videti, a ljubitelji šopinga mogu pazariti razne stvari u nekom od 70 velikih trgovinskih centara. Šta god da želite, bilo da provodite čitave dane na prelepim plažama, razgledanje urbanih područja i neverovatnih arhitektonskih rešenja, dobru kupovinu ili nezaboravan provod, Dubai će vam to i ponuditi.

Ako ste spremni da doživite avanturu i sa sobom ponesete pregršt uspomena sada je pravi trenutak za vas! Sa „Travelland-om“ raskošni Dubai možete posetiti po ceni već od 409€!

Doha, prestonica Katara, svoje blagostanje na koje je danas veoma ponosna duguje crnom zlatu. Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Najposećenije mesto u Dohi je suk Vakif, lavirint ulica koji odiše tradicijom i u kome možete pazariti razne proizvode i probati gastronomske specijalitete mnogih naroda sveta. Suk Vakif najposećeniji je uveče i tokom noći.

Ukoliko želite da steknete novo neverovatno iskustvo „Travelland“ ima sjajne ponude za vas pa Dohu možete posetiti po ceni već od 299€!!! Uz to za rezervacije do 18.1.2019. očekuje vas popust od 70€ po osobi!

Počev od januara, „Travelland“ organizuje individualne polaske, a u ovim atraktivnim gradovima možete ostati 5, 6, 8 i 10 dana u nekom od hotela iz kategorije tri, četiri i pet zvezdica.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.