OVI SVAKODNEVNI PROIZVODI MOGU SMANJITI VAŠ POLNI ORGAN! Hemikalije u njima su jako opasne po muškarce!
Hemikalije mogu dovesti do smanjenja polnog organa, Foto: Profimedia

istraživanje pokazalo

OVI SVAKODNEVNI PROIZVODI MOGU SMANJITI VAŠ POLNI ORGAN! Hemikalije u njima su jako opasne po muškarce!

Naučnici su zaključili da ove hemikalije, poznate pod skraćenicom PFC, loše utiču na muške hormone

Objavljeno:

Muškarcima se polni organi mogu smanjiti čitav centimetar ako su njihovi roditelji izloženi hemikalijama koje se koriste u teflonskim tiganjima.

Naučnici su zaključili da ove hemikalije, poznate pod skraćenicom PFC, loše utiču na muške hormone i mogu dovesti do smanjenja polnog organa.

Ali nemaju negativna dejstva samo na fetuse, već i na tinejdžere. Ove hemikalije se takođe mogu naću u vodootpornoj odeći i pakovanjima brze hrane, a utiču na testosteron tako što ga smanjuju.

Naučnici sa italijanskog univerziteta Padua su zaključili da muškarci koji su odrasli u oblastima zagađenim PFC hemikalijama imaju 12.5 % kraće i 6.3 % tanje penise. Oni su izmerili polne organe 383 muškarca prosečne starosti 18 godina.

Padua je jedna od oblasti u kojoj je izmeren visok nivo tih PFC hemikalija, kao i u Dordrehtu u Holandiji, Šandongu u Kini i Zapadnoj Virdžiniji u SAD.

Italijanski naučnici zaključili su da je zagađenje uticalo na čitavu jednu generaciju. PFC osim u pomenutim predmetima mogu se naći i u lepku, nekim lekovima, proizvodima za čišćenje, elektronici i farbi.

Osim što utiču na smanjenje polnih organa, mogu dovesti i do preuranjene menopauze, niske plodnosti i visokog nivoa holesterola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.