OTKRIVENO ŠTA SMANJUJE MUŠKOST ZA 1 CM!!! Neverovatno, zar je ovo ISTINA???
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

OTKRIVENO ŠTA SMANJUJE MUŠKOST ZA 1 CM!!! Neverovatno, zar je ovo ISTINA???

Ovo do sada verovatno niste znali

Objavljeno:

O polnim organima kao da baš nikad ne nedostaje tema, a ni interesovanja čitalaca.. Ovaj put je glavna tema penis. Ovo je 16 činjenica o njemu. Ko zna, možda nešto novo naučite.

Ako je verovati studiji objavljenoj u "Journal of Sexual Medicine", kod gotovo 20 posto muškaraca penis u erekciji dugačak je manje od 12,5 centimetara.

Prosek je 14 cm.

Neki muškarci imaju relativno kratak penis u opuštenom stanju, ali kod erekcije poraste do neslućenih dužina. S druge strane, postoje muškarci koji se mogu pohvaliti velikim polnim organom dok je opušten, ali nakon erekcije nije impresivno velik kao što bi mnoge žene očekivale.

Samo šest posto muškaraca koristi ekstra velike kondome, tvrde proizvođači.

Većina muškaraca podcenjuje veličinu svog penisa.

Pušenje cigareta može vremenom da smanji penis za centimetar jer uzrokuje oštećenje krvnih sudova, a samim time i smanjenje dotoka krvi u penis.

Suprotno ustaljenom mišljenju, ne postoji veza po kojoj bi se veličina muškog polnog organa mogla proceniti na osnovu visine muškarca ili dužine njegovih stopala.

Većina majmuna ima penisnu kost koja drži njihov organ uspravno dok se ljudi oslanjaju isključivo na krvni pritisak. Biolozima nije jasno zašto muškarci nemaju takvu kost, veruju da je polako nestala kako su se uspravljali - smetala im je dok su hodali.

Žene nekako instinktivno mogu da prepoznaju koji muškarac ima kvalitetniju spermu. Istraživači iz Španije pokazivali su ženama fotografije muškaraca - jedni su imali kvalitetnu, drugi osrednju, a treći lošu. Sve su izabrale one s kvalitetnom.

Orgazam kod muškaraca traje prosečno šest sekundi.

Kod ejakulacije sperma putuje brzinom od oko pet metara u sekundi.

Samo jedan centimetar je najmanji izmeren penis. Njegovom vlasniku sigurno nije bilo lako.

Horst Šulc oborio je rekord u daljini izbacivanja sperme - neverojatnih 5,48 metara.

Postoji krema za lice koja se proizvodi od kožice s vrha penisa. Koža od nje navodno blista. Ali, nije jasno, ko bi želeo da ima na licu deo nečijeg polnog organa.

Muškarci mogu da imaju spontanu erekciju tokom dana koja ne mora imati nikakve veze sa seksualnim uzbuđenjem.

Noćne erekcije su česta pojava, a neki mogu da imaju po pet u jednoj noći. To se često javlja tokom REM faze spavanja. Stručnjaci veruju da tada mozak prestane da ispušta hemikalije koje inače suzbijaju erekciju.

Muškarci uglavnom polako gube osetljivost penisa s godinama života, a do osetnijeg pada dolazi nakon 65. godine - ne mogu da kontrolišu erekciju.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.