tradicija
Ovaj doručak je obavezan na Spasovdan! Čisti creva, probava radi odmah, a sprema se za 1 minut
Cicvara je staro srpsko jelo čiji je glavni sastojak jedan mlečni proizvod. Predstavljamo vam najbolji način pripreme!
Cicvara je staro srpsko jelo čiji je glavni sastojak jedan mlečni proizvod. Predstavljamo vam najbolji način pripreme.
Sastojci:
300 ml vode
pola kašičice soli
kašika kajmaka
četiri kašike kukuruznog brašna
100 g domaćeg punomasnog sira
Priprema:
Vodu, so i kajmak staviti da proključa.
Zatim smanjiti temperaturu i postepeno dodavati brašno uz neprestano mešanje da se ne stvore grudvice.
Dodati mrvljeni sir i mešati dok cicvara ne počne da se odvaja od šerpe. Kuvati još par minuta. Servirati sa kiselim mlekom. Prijatno!
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!





