ZALEDITE LIMUN ZA BOLJE ZDRAVLJE: Evo kako da ga ISKORISTITE i na koji NAČIN
Limun, Foto: Pritcsreen

SJAJAN TRIK

ZALEDITE LIMUN ZA BOLJE ZDRAVLJE: Evo kako da ga ISKORISTITE i na koji NAČIN

Iako svi znamo blagodeti ove namirnice kada je u svežem stanju, ona se može koristiti u mnogo različitih oblika. Dopustite da vas oduševi moć zamrznutog limuna.

Objavljeno: 11:17h

Limun je lako kvarljiva namirnica pogotovo ako se drži na sobnoj temperaturi. Upravo iz tog razloga mnogi preporučuju zamrzavanje limuna. Ukoliko se odlučite da zaledite limun, prvo ga operite u mešavini sirćeta i vode.

Zatim ga isecite na četvrtine i stavite na tanjir u zamrzivač da se zamrzne. Nakon što se zaledio, limun prebacite u kese i vratite u zamrzivač.

Limun
foto: Printscreen

Kod zamrzavanja limuna važno je da svaki deo limuna, pa i kora bude iskoristiv. Osim limuna isečenog na četvrtine ili celog, možete zamrzavati i limunov sok. Limun dobro iscedite, te sok sipajte u kalup za led. Ovako zamrznut limunov sok vadite po potrebi i ubacujte u limunade ili druga pića.

Najbolja varijanta je da limun koji zamrzavate dobro operete sodom bikarbonom. Zatim ga polusmrznutog sa korom narendajte kao krompir i konzumirajte kao salatu sa medom ili sa narendanim đumbirom. Zamrznite i vi limun i uverite se u sve blagodeti ove ledeno dobre namirnice.

anta je da limun koji zamrzavate dobro operete sodom bikarbonom. Zatim ga polusmrznutog sa korom narendajte kao krompir i konzumirajte kao salatu sa medom ili sa narendanim đumbirom. Zamrznite i vi limun i uverite se u sve blagodeti ove ledeno dobre namirnice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.