NIKO NE BI REKAO DA OVAKO IZGLEDA SIN DRAGANA MARINKOVIĆA MACE: VRELA glumčeva IZABRANICA mu je MAĆEHA, ŽARI I PALI
Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

ŠTA KAŽETE?

NIKO NE BI REKAO DA OVAKO IZGLEDA SIN DRAGANA MARINKOVIĆA MACE: VRELA glumčeva IZABRANICA mu je MAĆEHA, ŽARI I PALI

SinoviDragana Marinkovića Mace obožavaju da provode vreme sa ocem, a glumac je odlučio da mlađeg sina povede na gostovanje u emisiju „Praktična žena“

Objavljeno: 16:42h

Dragan Marinković Maca je pre četiri godine po treći put stao na ludi kamen, kada je oženio, kako sam ističe, ljubav svog života Jovanu. Na veliku žalost, Maca i Jovana izgubili su trojke kojima su se neizmerno radovali.

Maca iz prethodnih brakova ima dva sina – Lava i Fjodora Simeona. Lava je dobio sa Amrom Redžić, a šest godina mlađeg Fjodora Simeona sa tadašnjom suprugom Tijanom.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen Instagram

Sinovi Dragana Marinkovića Mace obožavaju da provode vreme sa ocem, a glumac je odlučio da mlađeg sina povede na gostovanje u emisiju „Praktična žena“.

– Mislim da je vreme za ćerkicu. Red je da dođe žensko i da oni imaju sestricu, to je lepo – rekao je Maca i otkrio kako se inače međusobno slažu njegovi sinovi.

Sin
foto: Printscreen

– Pa s obzirom da Lav živi u Sarajevu, kad god odemo tamo, Fjodor krene da govori “ba“, a kad Lav dođe ovde, odmah oteže… Mnogo se lepo slažu i vole – zaključio je Maca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.