AMERIČKA DOKTORKA TVRDI: Ako pomešate OVA 3 SASTOJKA izbećićete NAJGORU BOLEST
Foto: Profimedia

reči doktorke

AMERIČKA DOKTORKA TVRDI: Ako pomešate OVA 3 SASTOJKA izbećićete NAJGORU BOLEST

Doktor je istakao da ako svakodnevno koristite ova tri sastojka, gotovo sigurno nema rizika od raka

Objavljeno:

Dr Kerolin Anderson tvrdi da navodno ne morate da se plašite da ćete dobiti rak ako pomešate i konzumirate ova tri začina. To je mešavina tri lako dostupna začina.

Iako nema zvanične potvrde za ovo, prenećemo njene tvrdnje.

Kako kaže, Andersonova je do svojih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju korišćenja ovih sastojaka u istočnoj Indiji, čiji su rezultati potvrđeni u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktor je istakao da ako svakodnevno koristite ova tri sastojka, gotovo sigurno nema rizika od raka. Ta tri čudesna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber. Pomešajte četvrtinu kašike kurkume sa pola kašike maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro izmešati.

Dobijenu smesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, ali možete je konzumirati i samostalno. Ako ga dodajete jelima koja su termički obrađena, onda smesu stavite u hranu na samom kraju da se ne bi prekuvala.

Ako ga jedete samog, možete ga omekšati sa malo vode. Unosite ga u svoje telo svakodnevno i što je češće moguće.

"Sve je u vezi kurkume. Njegove antiinflamatorne sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji drugi prirodni sastojak koji je efikasniji u smanjenju upale od kurkume", tvrdi Anderson. Istraživanja su pokazala da kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i dojke.

(Espreso/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.