JEDNA JE OD NAJSE*SIPLINIJIH MAĐARICA, A URNISALI SU JE: Pominjali joj ZATEGNUTU ZADNJICU, ona ih OVAKO POČASTILA
Foto: Printscreen

uh

JEDNA JE OD NAJSE*SIPLINIJIH MAĐARICA, A URNISALI SU JE: Pominjali joj ZATEGNUTU ZADNJICU, ona ih OVAKO POČASTILA

U svetu modelinga niže uspehe, a kako je sama otkrila još kao devojčica znala je da želi da šeta pistom

Objavljeno:

Mađarska manekenka Barbara Palvin blistala je na premijeri filma 'White Noise' na venecijanskom filmskom festivalu u društvu svog dugogodišnjeg dečka Dilana Sprausom. Poznati par je za tu priliku bio modno usklađen u crnim kombinacijama.

Lepa Barbara nosila je neobičnu haljinu od svetlucave haljine kratkih rukava sa zanimljivim detaljem na prsima koju potpisuje modna kuća Armani, a koja koja dolazi iz prolećne couture kolekcije iz 2019. godine. Efektan stajling zaokružio je upečatljiv make up i otkačena punđa kakva se ne viđa svaki dan.

Lepa Barbara mami poglede gde god se pojavi, a do sada je uspela da zavede mnoge slavne muškarce. Naime, ona je pre Dilana bila u vezi sa fudbalerom Nejmarom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, pevačem Edom Širanom, Džastinom Biberom i večitim lovcem na manekenke Leonardom Dikapriom.

U svetu modelinga niže uspehe, a kako je sama otkrila još kao devojčica znala je da želi da šeta pistom.

"Kad sam imala 13 godina, gledala sam Victoria Secret show i rekla: ‘Jednog dana ću biti onde.’ Tri ili četiri godine kasnije, snimala sam za Victoria’s Secret PINK kampanju. Sad se osećam kao da mi je suđeno da se ovim bavim. Ponudu za Victoria’s Secret sam dobila u pravo vreme jer sam sada najzad srećna sa sobom i sa svojim telom", rekla je jednom prilikom u intervjuu za magazin People.

Pre nekoliko godina našla se na meti negativnih komentara kada je su je na Instagramu putem komentara vređali da je "debela, da nema savršeno telo i zategnutu zadnjicu".

Sama manekenka nije ostala dužna pa je na Tviteru rekla kako njeno telo više nije isto kao sa 18 godina, ali da sebe nikada ne bi mogla da nazove debelom. Hiljade obožavalaca stalo je u odbranu mađarske lepotice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.