TAJNA VITKE FIGURE MEGAN MARKL: Ima 51kg, a ima četiri OBROKA, ključ je u OVOME!
Megan Markl, Foto: Profimedia

zdrave navike

TAJNA VITKE FIGURE MEGAN MARKL: Ima 51kg, a ima četiri OBROKA, ključ je u OVOME!

Tema koja je trenutno aktuelna, sa dolaskom leta, jeste kako Meghan Markle održava svoju vitku figuru i šta se nalazi na njenom jelovniku.

Objavljeno:

Megan Markl jedna je od najkontroverznijih, ali i najpopularnijih vojvotkinja u kraljevskoj porodici ikada. Iako se sa princem Harryjem odrekla kraljevskih dužnosti i iz Velike Britanije preselila u Ameriku, i dalje je glavna tema svetskih medija.

Tema koja je trenutno aktuelna, sa dolaskom leta, jeste kako Meghan Markle održava svoju vitku figuru i šta se nalazi na njenom jelovniku.

Naime, Meghan je visoka 168 cm, a ima samo 51 kg. Davno je otkrila da vežba jogu i hrani se uvek isto, pa i da se vrlo često počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Kako joj onda uspeva da uvek zadrži istu kilažu?

Megan Markl
foto: Profimedia

Ključ je upravo u ishrani i zdravim navikama.

Pravilo kog se drži i koje joj odgovara je to da odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže telu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti.

Takođe, Meghan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru – pastu ili biftek sa sosom od tikvica s niskim sadržajem kalorija.

Vojvotkinja tvrdi da voli da kuva i da za svoju redovnu večeru ima poseban recept: tikvice fino seče na kockice i zagrejane u tiganju, bez ulja. Kada se tikvice proprže i postanu mekane, uključite blender i dobićete sos koji je dobro iskombinovati sa svim proizvodima ili pojedinačno jesti kao zasebno jelo.

Dnevni meni Meghan Markle

Kad god dobije višak kilograma, Meghan pribegava jednostavnoj dijeti, sa dobro utvrđenim jelovnikom:

Doručak: Ovsena kaša sa bananom i medom ili javorovim sirupom ili puding sa čia semenkama

Ručak: Salata od povrća i komad ribe (meso) ili pasulj

Užina: Jedna zelena jabuka, bademi ili povrće i voće

Večera: Testenine sa tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina

Takođe, u njenom frižideru uvek se nalaze humus, šargarepa, pahuljice, bademovo mleko i piletina. Međutim, kada joj dođu prijatelji uživa u pomfritu u neograničenim količinama i morskim plodovima, a takođe pije i milkšejk. Balans i umerenost su od presudne važnosti.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.