OSTAVITE CIGARETE JEDNOM ZA SVAGDA UZ OVAJ NAČIN: Nije HRANA U PITANJU, organizam će ZABORAVITI NA NIKOTIN
Cigarete, Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

savet

OSTAVITE CIGARETE JEDNOM ZA SVAGDA UZ OVAJ NAČIN: Nije HRANA U PITANJU, organizam će ZABORAVITI NA NIKOTIN

Najteže je ostaviti cigarete jor uvek imate želju na još jednu cigaru, a da nisu ni svesni da je štetnost sa dve ili više cigareta ista

Objavljeno: 17:26h

Svi duvanski zavisnici znaju koliko je teško odreći se duvana jednom za zauvek.

Mnogi ljudi koji su godinama zavisnici od cigareta, kada se odluče za taj korak da ostave nikotin, prolaze kroz razne mentalne krize, s tim da odvikvanje tela od nikotina traje samo par dana.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Najteže je ostaviti cigarete jor uvek imate želju na još jednu cigaru, a da nisu ni svesni da je štetnost sa dve ili više cigareta ista.

Za sve one koji su iskreno u dilemi kako da se reše poroka, otkrivena nam je sjajna vest koja je nikad lakši način i nikad zdraviji.

Sauna je konačan odgovor! Ne samo da ćete se opustiti već će vaše telo sve manje i manje tražiti cigarete.

Izbacićete sve nakupljene toksine iz organizma, a zbog pare će se vaši disajni organi pročistiti. Potrebno je ići tri ili četiri dana zaredom jer tako ćete izbeći da zapadnete u nikotinsku krizu.

Takođe kupanje u toploj vodi dva do tri puta dnevno po 15 do 20 minuta odagnava želju za cigaretom. Dobro je i trljanje rukavicom za kupanje. Ova procedura poznata je u medicinskoj rehabilitaciji kao vaskularna gimnastika.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.