OD 16. GODINE JE BIO PUŠAČ: Zbog "ZDRAVIJE VARIJANTE" OTKAZAO MU JE SVAKI ORGAN, A PLUĆA SU MU IZGLEDALA OVAKO
Dečko, Foto: Printscreen/Instagram/ ewanfisher7172

PROŽIVEO PAKAO

OD 16. GODINE JE BIO PUŠAČ: Zbog "ZDRAVIJE VARIJANTE" OTKAZAO MU JE SVAKI ORGAN, A PLUĆA SU MU IZGLEDALA OVAKO

Sanjao je da postane profesionalni bokser, ali sada ostaje bez daha ako samo pokuša da se uspenje uz stepenice

Objavljeno:

Tinejdžer koji je sa cigareta prešao na elektronsku cigaretu potpuno je uništio svoje zdravlje.

Najveći paradoks je ležao u tome što je Ivan Fišer napravio promenu, kako bi poboljšao svoje zdravstveno stanje, pa je prešao na elektronske cigarete sa specifičnom aromom i ukusom. Ovo se svakako smatra boljom opcijom od tradicionalnih cigareta, ali proizvođači i dalje naglašavaju da ni ovi proizvodu nisu bez rizika. Očito, ove cigarete su po Ivana bile kobne.

Kada je imao samo 16 godina, pluća su mu otkazala noć pre nego što je trebalo da polaže ispite. Nedelje je proveo na intenzivnoj nezi, a onda su mu bila neophodna veštačka pluća da bi preživeo.Proveo je 10 nedelja u bolnici dok su se lekari borili da mu spasu život

Sada ima 20 godina, kaže da se i dalje bori sa disanjem. Sanjao je da postane profesionalni bokser, ali sada ostaje bez daha ako samo pokuša da se uspenje uz stepenice. U razgovoru za ITV on je rekao: „Izgubio sam svoju boksersku karijeru i izgubio sam mnogo stvari koje sam radio u životu.

„Rekli su da moja pluća izgledaju kao 80-godišnjak koji je pušio ceo život, tako da su sigurno prilično strašna. Ivan, koji živi u Notingemu, i dalje ima ozbiljne probleme sa zdravljem i rekao je da takođe pati od mentalnih problema. Lekari su mu prvobitno rekli da će se potpuno oporaviti, ali on je i dalje na tom putu.

Nakon izlaska iz bolnice, upozorio je ljude da ovo nikako nije bezbedna varijanta, iako svi nasedaju na slatkasti uskus. Takođe je potvdio i da nije unosio velike količine nikotina u organizam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.