OVAJ SNIMAK JE VIDELO 20 MILIONA LJUDI: Boleće vas mozak od NJEGA, I OVO POSTOJI (VIDEO)
Isečak iz videa, Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno

OVAJ SNIMAK JE VIDELO 20 MILIONA LJUDI: Boleće vas mozak od NJEGA, I OVO POSTOJI (VIDEO)

Budući da je ovaj manikir prvenstveno izveden kako bi privukao pažnju, moramo istaći kako je u toj nameni itekako uspela

Objavljeno:

S vremena na vreme svedočimo zaista neobičnom manikiru, no ova pred nama je nešto posebno. Preko 20 miliona ljudi na TikToku je pregledalo video u kojem korisnica pod nazivom @ilysmnails izvodi manikir uz pomoć putera od kikirikija. Da, dobro si pročitala. A da ova izjava nije šala možeš se uveriti ovde: Autorka videa je poznata tehničarka za nokte koju prati više od 6,3 miliona. Njene društvene mreže vrve zanimljivim kreacijama, no malo koja je izazvala toliko suprotnih komentara. Budući da je ovaj manikir prvenstveno izveden kako bi privukao pažnju, moramo istaći kako je u toj nameni itekako uspela.

"Čemu ovo? Sigurna sam da postoji i lak u ovoj boji", "Ne razumem zašto bi neko koristio hranu u manikiru. "Dobićeš gljivice, fuj", "Mravi bi ovo obožavali", "Boli me mozak od ovoga", samo su neki od komentara zgroženih gledaoca. S druge strane, manjina je ovaj eksperiment smatrala duhovitim, a poželeli su da autorka videa pripremi i druge "jestive" nokte.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.