REKLA MI JE DA SAM OČAJAN U KREVETU, A KADA JE OTKRILA ŠTA ĆE RADITI SA LJUBAVNIKOM, ZANEMEO SAM: Neverovatno!
Ilustracija, Foto: Profimedia

u problemu

REKLA MI JE DA SAM OČAJAN U KREVETU, A KADA JE OTKRILA ŠTA ĆE RADITI SA LJUBAVNIKOM, ZANEMEO SAM: Neverovatno!

Dok smo bili samo prijatelji kad smo išli na fakultet, uvek mi je pričala o svojim seksualnim podvizima i kako voli momke koji imaju poveći polni organ

Objavljeno: 10:24h

Jedan Britanac se požalio terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders za problem koji ima.

– Volim je i ona kaže da voli mene, ali ne i moj penis. Ona se žali da nisam pogodio “tačku” tokom vođenja ljubavi. Siguran sam da ona misli da je moj polni organ premali da bih joj pružio zadovoljstvo, iako ja mislim da je prosečne veličine – objašnjava on.

– Mislio sam da je naš seksualni život u redu, ali čini se da je u poslednjih nekoliko meseci izgubila interesovanje. Sada mi je priznala da više voli svoju seks – igračku, koja je smešno velika.

– Dok smo bili samo prijatelji kad smo išli na fakultet, uvek mi je pričala o svojim seksualnim podvizima i kako voli momke koji imaju poveći polni organ. Ja imam 30, a ona 20 godina. Venčali smo se pre dve godine – objašnjava on i nastavlja:

– Njen telefon je pun slika muškaraca koji imaju veliku “muškost” i otkrio sam da je bila na nekim sajtovima za upoznavanje sa obdarenim muškarcima. Mnogo je razgovarala sa jednim od tih muškaraca i otkrila mu je da bi volela da se nađe sa njim i da neobavezno vode ljubav. Ona ga naziva svojim “velikim dečkom”. Bio sam toliko šokiran jer nisam mislio da će ikada učiniti ovako nešto.

– Zbog toga sam se osećao veoma nesigurno i ljubomorno. Činilo se da joj nije ni neprijatno kada sam se suočio sa njom i jednostavno mi je priznala da želi da pokuša sa drugim muškarcem. Ako nastavi ovako, brinem se da će uživati u seksu sa ovim muškarcem i da bi to moglo značiti kraj našeg braka, a ja ne želim da je izgubim.

Odgovor terapeuta:

– Ovo je najbolje da shvatite kao fantaziju. Uključivanje drugog muškarca u vašu vezu moglo bi da se završi katastrofalno. Nemojte to da dozvolite. Ona je odlučila da se uda za vas, a brak nije samo seks – i dobar seksualni život ne zavisi od velikog polnog organa. Recite svojoj ženi da ne bi trebalo više da posećuje veb stranice ili će vaš brak biti doveden u pitanje.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.