BOMBA HOLIVUDA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE: Ono što je rekla ZAPANJIĆE vas, ali i dovesti u nedoumicu
Foto: Reuter/Mario Anzuoni

POSLUŠAJTE

BOMBA HOLIVUDA OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE: Ono što je rekla ZAPANJIĆE vas, ali i dovesti u nedoumicu

- Vraćam se na svoj 15-15-15, što je 15-minutna bicikla, eliptična vožnja i trčanje. Ja jednostavno trebam neku kretnju, makar je to 10 minuta dnevno na trampolinu - ispričala je Jennifer

Objavljeno: 12:46h

Jennifer Aniston (52), koja s godinama izgleda sve bolje i bolje, otkrila je za modni magazin InStyle da ima odličnu samokontrolu što se tiče nezdrave hrane.

Njena fotografija u samo jednom danu prikupila više od devet miliona lajkova!

- Mogu pojesti samo jedan M&M-s ili jedan čips iz cele vrećice. Znam, nekima je to jako iritantno - pohvalila se.

Osim toga, kaže kako je umerena i u piću te da ju 'egzotični' kokteli ne dovode u iskušenje.

- Ja popijem najviše dva do tri pića, čistu margaritu bez šećera ili prljavi martini. Ne zanimaju me egzotična pića ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je dalo tekilu kao poklon za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žesticama, pa ako dođete kod mene, možete piti što god poželite - objašnjava glumica.

Aniston ima veliku kuću u Bel-Airu u Kaliforniji koju je kupila 2012. godine za 21 milion dolara.

Što se tiče vežbanja, Jennifer tvrdi da prati određene metodu.

- Prošle godine sam imala ozledu pa sam zbog toga mogla raditi samo pilates, koji inače obožavam. Ali ipak mi je nedostajao onaj znoj koji se pojavi kad se tek vratiš treninzima pa sam se vratila na svoj uobičajeni režim treninga 15-15-15. To znači da 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnoj spravi i onda još 15 minuta trčim. Ja jednostavno trebam neku kretnju, makar je to 10 minuta dnevno na trampolinu - priča Jennifer.

Otkrila je i koja zvezda svaki put 'savlada' crveni tepih.

- To je definitivno J.Lo. Želim znati što joj daje takav savršeni izgled. Odlična je. Tako je prekrasna. Mislim da se ona previše ne trudi, ona je jednostavno takva. Prekrasna - govori Jennifer o J.Lo.

Aniston i Lopez nikada nisu radile zajedno, ali izgleda da su prijateljice jer su viđene kako razgovaraju na raznim partijima, a i istih su godina.

- Što se tiče crvenog tepiha sve zavisi o vašem stilistu. Oni uvek govore: 'Nemoj raditi ovo, radi ovo'. Osim toga, vrlo je važno i prijateljstvo na crvenom tepihu. Ja se uvek pokušavam povezati s onima koji drže kameru jer mi to olakša posao. Neke od njih i poznajem pa ih i pozdravim - ispričala je glumica.

Aniston se takođe objasnila koliko je njen put do slave bio drugačiji od devojaka poput Britney Spears.

- Imala sam sreću što me odgajala vrlo stroga majka. Prioritet nije bio na tome da postanem poznata. Govorila mi je: 'Prouči svoj zanat, nauči što radiš, nemoj samo izaći van i da ti se posreći'. Godinama sam čekala. Dobila sam reklamu za Bob's Big Boy na svojoj 900. komercijalnoj audiciji. Kada pričamo o Britney i devojkama poput nje, mislim da one kao tinejdžerke nisu imale nikakav pojam o tome ko su one i onda su mediji to kapitalizovali, a to je te cure na kraju koštalo razuma. To je jako tužno - govori Jennifer.

Rekla je i da je tokom lockdowna dobro pogledala svoj život i rešila neke stvari koje su je mučile.

- Moj nivo anksioznosti smanjila se uklanjanjem nepotrebnih vrsta masti u životu za koje sam mislila da su potrebne. Takođe, shvatila sam i da ne možete uvek svima ugoditi te da trebate biti ono što jeste - rekla je.

Iako voli glumu, nije oduševljena kada mora raditi promocije filmova, a ne voli odgovarati ni na novinarska pitanja.

- Gluma je ono što volim raditi. Promocija stvara neki stres u meni. Uvek je isto, dobijem jedno ili dva pitanja o onome što promovišem, a ostalo su tračerska pitanja ili neke druge gluposti - rekla je.

Zvezda se dotakla i načina na koji su joj Prijatelji promenili život.

- Iz određenog razloga, svi smo bili na pravom mjestu u pravo vreme, i stvorili smo nešto što je osim nas, povezalo i mnoge ljude širom sveta - priča Jennifer, piše DailyMail.

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.