OVI DANI U AVGUSTU OSTAVIĆE POSLEDICE NA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Dobro ih zapamtite, nije za ŠALU
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVI DANI U AVGUSTU OSTAVIĆE POSLEDICE NA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Dobro ih zapamtite, nije za ŠALU

U avgustu se nalazimo u sličnoj situaciji kao na početku godine, jer su i Jupiter i Saturn sada pod znakom Vodolije. Kad smo već kod toga, 22. avgusta očekuje nas pun mesec u znaku vodolije koji izaziva želju za raznolikošću u svim horoskopskim znakovima

Objavljeno:

Trenutno imaš osećaj kako je sve haotično? Nije ni čudo, jer ćeš početkom avgusta još uvek osećati posledice astroloških događaja krajem jula. Ovde su se tri planeta promenila u novi znak: Mars je sada u devici, Merkur u lavu i Jupiter u vodoliji. Ali nije samo jul mesec koji ima mnogo za ponuditi…

Ove dane u avgustu trebaju upamtiti svi horoskopski znakovi

Posebno čaroban dan je 8. avgust (koji se naziva i 8-8) kada se otvaraju takozvana Lavovska vrata. Sirius, najsjajnija zvezda na nebu postaje vidljiva na današnji dan svake godine i, u kombinaciji s moćnim suncem u lavu, činiće savršene temelje za manifestaciju ciljeva. Osim toga, u lavu je na ovaj dan mlad mesec koji svim znakovima zodijaka daje još više hrabrosti, snage i strasti.

U prvoj polovini avgusta Venera i Mars su pod znakom device, što će nekima od nas izneti na videlo neizvesnosti i strahove. Međutim, od 19. kolovoza Uran će započeti svoje povratno putovanje. Ova ležerna retrogradna faza, koja će trajati do 18. januara 2022. godine, omogućuje da nam se vrati razboritost i smirenost.

Rođeni u lavu i vodoliji trebali bi pripaziti na 20. avgust, jer će se ovde retrogradni Jupiter suočiti sa suncem i biti najsvetliji objekat na noćnom nebu. Za oba horoskopska znaka to može dovesti do ometanja njihovih planova te im stvari mogu pomalo izmaći kontroli. Zašto je prekrasno, ali i užasno komplikovano imati jednog lava u svom životu?

U avgustu se nalazimo u sličnoj situaciji kao na početku godine, jer su i Jupiter i Saturn sada pod znakom Vodolije. Kad smo već kod toga, 22. avgusta očekuje nas pun mesec u znaku vodolije koji izaziva želju za raznolikošću u svim horoskopskim znakovima. Pripremite se za iznenađenja! Takođe je sjajno vreme za rešavanje sukoba. U avgustu uživaj u lavovskoj zagrejavajućoj energiji i provedi što više vremena u prirodi.

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.