OVA BOJA KOSE VRIŠTI GLAMUR OVOG LETA: Dame, obratite pažnju i poslušajte Džej Lo!
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/Instagram

hit boja

OVA BOJA KOSE VRIŠTI GLAMUR OVOG LETA: Dame, obratite pažnju i poslušajte Džej Lo!

Ispratite trend ovog leta

Objavljeno:

Ništa ne govori leto u kosi kao boja pijeska i zlatni tonovi, a takve su nijanse i odabir Jennifer Lopez za ovo leto. Rado se inspirišemo njenim odabirima kad su u pitanju frizure, bilo da je reč o boji kose ili stilizovanju, a za sve su zaslužni svetski poznati frizer Chris Appleton i koloristica Tracey Cunningham. Appleton svaku novu promenu imidža rado deli na društvenim mrežama,odakle mnogi crpe inspiraciju za novu frizuru.

Lopez je poznata po tome da rado menja boje kose, a ovog je puta odabrala kremaste nijanse koje izgledaju jako prirodno. Njena koloristica Tracey Cunningham ovakve je nijanse u kosi nazvala "golden bronze", odnosno zlatna bronza, a pri farbanju je koristila Redken proizvode, kao i Olaplex tretmane za poboljšanje stanja kose kako bi zvezdi podarila novi look.

Pevačica je novu, topliju boju kose pokazala i u najnovijem muzičkom spotu "Cambia El Paso", a nije jedina koja je odabrala "povratak" prema svojoj prirodnoj nijansi kose, samo u sjajnijoj verziji. Isto su napravile i Khloe Kardashian, Hailey Biebere i Pixie Lott, a i sami se možete inspirisati ovom prirodnom i toplom nijansom koja jednostavno "vrišti" leto, a jednako će dobro izgledati i u jesenskim danima.

Što se tiče trendova u boji kose, svi koji traže nešto odva--nije i još svježije, možete isprobati frizuru kakvu trenutno nosi Poppy Delevingne, a reč je o tzv. atomic blonde. Svetski top stilisti kažu da su takvi, svetliji tonovi veliki hit, piše Glamour.

Nose se i bakrene nijanse koje mnoge dame biraju kao odmak od klasičnijih smeđih i plavih nijansi. Njih biraju Gigi Hadid, Phoebe Dynevor i Jorja Smith, a takvi tonovi savršeno će se uklopiti i u jesenski beauty look, kada smo u potrazi za zagasitijim nijansama.

Bez obzira na to razmišljate li o promeni pre godišnjeg odmora ili novi imidž ipak ostavljate za jesenske dane, u bojama kose poznatih dama iza kojih stoje svetski poznati frizeri, zasigurno ćete pronaći novu inspiraciju koja može biti super ideja prilikom iduće posete frizerskom salonu.

(Espreso, Diva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.