OVU ODEĆU MUŠKI I ŽENSKI POL NIKAKO NE VOLI DA VIDI JEDNO NA DRUGOM: Otkriće će vas baš iznenaditi
Foto: Profimedia

da li ste znali

OVU ODEĆU MUŠKI I ŽENSKI POL NIKAKO NE VOLI DA VIDI JEDNO NA DRUGOM: Otkriće će vas baš iznenaditi

Da li su u pravu?

Objavljeno:

Aktuelno istraživanje internetske agencije za spojeve Parship (www.parship.de), u kojem je učestvovalo 3800 osoba u potrazi za partnerima, pokazalo je koji izgled muškarci cene kod žena, a na koji gledaju sa skepticizmom. Muškarci vole ovu odeću – a ovu ne

Ležerna odeća koja se sastoji od farmerki, košulja i patika, naročito je popularna kod muškaraca (65 posto). Kod oko 30 posto slobodnih muškaraca žene postižu bodove s klasičnim, minimalističkim odelima ili ženstvenim izgledom koji naglašava obline (klasično: 33 posto; ženstveno: 30 posto). Muške samce takođe možeš osvojiti s modernom trendovskom odećom (27 posto).

Alternativni stilovi, poput širokih hlača ili poslovnih hlača, kod većine muškaraca izazivaju skepticizam (5 posto). Za više od polovine muških pojedinaca odeća s previše uzoraka ili previše boja modni je greh (53 posto). Upečatljive cipele, poput cipela na platformu, čizama iznad kolena ili uggsica, trebaš ostaviti u ormaru na prvom spoju ako želiš impresionirati potencijalnog partnera iz snova. Gotovo trećina muškaraca samaca smatra ih modnim grehom (32 posto).

Zaključak: samo nosi što god želiš - ako mu se to ne sviđa, on nije taj! Žene vole ovu odeću – a ovu ne

Što se tiče savršenog stila odeće, muškarci postižu visoke bodove kod dve trećine žena sa sportskim stilom, na primer s majicom, farmerkama i patikama (66 posto). Ležerne odevne kombinacije, poput kombinacija jakne, košulje, širokih hlača i patika, takođe su dobro prihvaćene od strane više od polovine ženskih ispitanica (54 posto). Elegantno obučeni muškarci u odelima sviđaju se svakoj četvrtoj ženi (25 posto). Nekonvencionalni tipovi s vrećastim hlačama i naočalama kockastih okvira, s druge strane, retko se sviđaju solo ženama (6 posto). Uske majice koje naglašavaju mišiće takođe bi mogle smanjiti uspeh muškaraca samca, jer 31 posto žena ne voli pripijenu odeću. Isto se odnosi na napadan nakit, poput zlatnih lanaca ili narukvica, što je modni greh za gotovo polovinu slobodnih žena (49 posto). Što se tiče čarapa u sandalama, 80 posto žena beži glavom bez obzira na taj prizor. Čak se i vrlo neobična odeća retko dobro prihvata (3 posto). Evo što stručnjak savetuje

Terapeut za parove i samostalni trener Eric Hegmann kaže:

- Moda je individualni izraz vlastite ličnosti Čak i ako su neki stilovi možda popularniji, svako bi trebao nositi ono u čemu se oseća ugodno i šta voli. Čak se i u kućnom uredu pokazalo sledeće: ležerno, ali ne i neuredno. Mali napor znak je zahvalnosti.

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.