GOVORIO JE O SMRTI SVOJE ŽENE, SLAVNE GLUMICE, KAD JE U PRENOSU UŽIVO SAZNAO DA NIJE UMRLA! Snimak potresao svet!
Živa?, Foto: Printscreen/YouTube

misterija?

GOVORIO JE O SMRTI SVOJE ŽENE, SLAVNE GLUMICE, KAD JE U PRENOSU UŽIVO SAZNAO DA NIJE UMRLA! Snimak potresao svet!

Dugogodišnji partner Tania Roberts, Lance O'Brien, intervjuisan je o njenoj prijavljenoj smrti u Inside Edition kada je iz bolnice nazvao dobre vesti

Objavljeno:

Lance se očigledno osećao izbezumljeno zbog gubitka svog 18-godišnjeg partnera, nakon što je objavljeno da je bivša Charliejeva Angel Tania (65) umrla u bolnici nakon kolapsa na Badnjak.

Vest o njenom odlasku proširila se širom sveta nakon što je njen predstavnik potvrdio TMZ da se nije oporavila nakon što je bila na ventilatoru u intenzivnoj nezi.

Gostujući u Inside Edition, Lance je govorio o svom gubitku kada je dobio telefonski poziv iz bolnice, gde se Tania lečila.

Prekidajući intervju, čuje se Lance kako kaže: "Sad, kažeš mi da je živa?"

Lance O'Brien govorio je na TV uživo o smrti svoje partnerke, bivše Bond devojke Tanje Roberts, kada je dobio neočekivano srećne vesti.

Zatim je počeo da plače od radosti kada je otkrio: "U bolnici mi kažu da je živa. Zovu me iz ICU tima."

Prethodno je u intervjuu Lance rekao da nije mogao da poseti Tanju zbog ograničenja Covid-19, ali je uspeo da potroši ono što je verovao da su joj poslednji trenuci u nedelju.

Rekao je: "Kada me je videla i kada sam bio tamo, video sam kako joj se oči otvaraju. Osećao sam se dobro. Rekao sam: 'Hej, oči joj se otvaraju. Oči se otvaraju.' Rekli su mi da je to samo refleks “.

Ljudi su izvestili da im je Tanjin predstavnik Mike Pingel rekao da je Lance bio "izbezumljen i iscrpljen" nakon što je čuo za njenu smrt.

Rekao je: "Ljubav njegovog života prolazi. Voleo bi da je svaki dan sa njom."

Dodao je da je Lance „pričao o spomen-obeležju“ i da „ide napred [sa planovima] i pokušava da prebrodi danas i vidi šta će se dogoditi sutra“.

Kolaps glumice Viev to A Kill "delimično" je nastao zbog problema sa funkcijom jetre, prema njenom predstavniku, a Lance je rekao da je napustio bolnicu ne razgovarajući sa medicinskim osobljem, jer je bio toliko shrvan njenom "smrću".

Predstavnik je promenio izjavu u ponedeljak ujutro kada je potvrdio: "Bila je živa jutros u 10 sati. Lance je dobio poziv iz bolnice rekavši da nije mrtva."

Dodao je da još nije izašla iz šume: "Trenutno ne izgleda dobro. Veoma je strašno. Držite je u svojim molitvama."

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.