MEGAN SE VRATILA U LONDON, I SVI PRIČAJU O NJENOJ HALJINI: Jednim potezom je rešila da se OSVETI kraljici! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Youtube printscreen

zablistala

MEGAN SE VRATILA U LONDON, I SVI PRIČAJU O NJENOJ HALJINI: Jednim potezom je rešila da se OSVETI kraljici! (FOTO)

Kišovita noć u engleskoj metropoli nije pokvarila utisak koji su ostavili Megan i Hari

Objavljeno:

Prvi put nakon što je napustila dvor i otišla u Kanadu s Harijem i sinom Arčijem, Megan Markl se pojavila u Londonu.

Kišovita noć u engleskoj metropoli nije pokvarila utisak koji su ostavili Megan i Hari, suprug ju je pokrio kišobranom, a oboje su izgledali samouvereno i srećno, nabacivši široke osmehe.

Megan je obukla usku plavu haljinu s potpisom Viktorije Bekam, koja joj je jako dobro stajala, dok je Harri zablistao u tamnoplavom odelu sa svetloplavom kravatom i belom košuljom.

Haljina Viktorije Bekam
Haljina Viktorije Bekam foto: Profimedia

Vojvode od Saseksa bili su u centru pažnje, iako je veliki deo britanske javnosti izuzetno ljutit na njihove odluke i ponašanje, pogotovo na Megan Markl, nakon odluke para da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Hari i Megan su se vratili u London kako bi dogovorili poslednje detalje oko njihovog preseljenja u Ameriku, ali i odraditi posljednje kraljevske dužnosti poput sinoćnje - prisustvovanje dodeli nagrada Endevour Fund.

Mnoštvo ljudi naguralo se iza ograde kako bi videlo par na putu od službenog automobila do ulaza u zgradu, a prema pisanju Mirrora, većina ih je glasno pozdravila i čuo se tek jedan glasan zvižduk i negodovanje. Ali ništa nije pokvarilo sjajan utisak koji je par ostavio.

- Jako je lepo vratiti se - rekla je Megan na dodeli nagrada.

Hari Megan su u London doputovali bez 10-mesečnog sina Arčija - što je posebno pogodilo, ne samo javnost, već i deo kraljevskog dvora. Mnogi su mišljenja da je to Megan namerno uradila kako bi se osvetila kraljici Elizabeti i ostatku dvora na njenim oštrim reakcijama.

- Par treba razmišljati o tome da princ Filip i kraljica neće biti s nama još dugo i ne može postojati izgovor što ga nisu doveli. Kraljica i princ Arčija nisu videli od prošle godine i ko zna kada će opet imati priliku videti ga. Ako im je izgovor da je premali da putuje, zašto su ga u oktobru vodili na putovanje u Južnoafričku Republiku? - rekao je Diki Arbiter, bivši sekretar kraljevske porodice.

Njihove dužnosti službeno završavaju 31. marta, a potom Hari i Megan kreću sa svojim novim životima u Americi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.