SPREČITE ATEROSKLEROZU NA VREME: Na potpuno prirodan način izbegnite bol u grudima ili srčani udar!
Foto: Profimedia

dr viton

SPREČITE ATEROSKLEROZU NA VREME: Na potpuno prirodan način izbegnite bol u grudima ili srčani udar!

Za prevenciju ove bolesti, pored zdravog načina života, bitno je izabrati dijetetske suplemente na prirodnoj bazi koji će vašem organizmu pružiti potrebne vitamine i minerale

Objavljeno:
  • 4

Ateroskleroza je veoma složeno stanje, a predstavlja bolest sužavanja arterija usled nagomilavanja masnih naslaga u njima.

Ako se ne leči na vreme, može da se pogorša stanje, jer arterije postaju uže, a krv otežano struji do predela do kojih treba da stigne. Prema ispitivanjima, kada dođe do infarkta, u čak 80 odsto slučajeva odgovorna je ateroskleroza. To je proces koji zahvata arterije srca, mozga, bubrega, udova (naročito donjih) i aorta. Može da se pojavi bez simptoma, a uzroci mogu biti različiti, kao što je povišeni nivo holesterola i triglicerida u krvi, dijabetes, visoki krvni pritisak, stres, pušenje i dr.

Za prevenciju ove bolesti, pored zdravog načina života, bitno je izabrati dijetetske suplemente na prirodnoj bazi koji će vašem organizmu pružiti potrebne vitamine i minerale.

Dr.Viton Serrapeptase je vrhunski proteolitički enzim sa snažnim prirodnim antiinflamatornim svojstvima. Pomaže u smanjenju upale i bola zbog njegove sposobnosti da blokira oslobađanje amina odgovornih za bol upaljenog tkiva.

Promoviše zdravi inflamatorni i imunološki sistem, podržavajući zdravlje zglobova tako što štiti vezivno tkivo ligamenata i tetiva, takođe pomaže da pluća i respiratorni sistem funkcionišu efikasnije.

Dr.Viton Serrapeptase obnavlja vašu kožu, uklanja crvenilo, akne, sprečava prerano starenje, bore, neravnomerni ten … bukvalno uklanja mrtvo tkivo, ostavljajući samo zdravo tkivo.

Uglavnom se koristi zbog svojih antiinflamatornih svojstava i koristi se za pomoć kod mnogih različitih tipova upala, bola i infekcija, od upale grla do bolova uzrokovanih efektima ateroskleroze – hronične upale arterijskih zidova, prouzrokujući da oni ojačaju i odebljaju. Simptomi ateroskleroze su smanjena cirkulacija, bol u grudima, srčani udar, pa čak i naglo zaustavljanje rada srca.

foto: Promo

Zdravstvene koristi Dr.Viton Serrapeptase:

- Smanjuje zapaljenjske procese

- Protiv ateroskleroze

- Protiv hroničnog crvenila

- Pomaže u povredama koje su uzrokovale traumu tkiva

- Protiv bola, zadržavanja vode i oticanja

- Pomaže protiv pojave cista na grudima

- Pomaže kod infekcija u ušima, nosu i grlu

- Pomaže kod sindroma karpalnog tunela

- Za očuvanje zdravlja srca

- Protiv sinusitisa

- Kao tretman za moždani udar i prevenciju.

Dr.Viton Serrapeptase možete poručiti OVDE po ceni od samo 1.050 RSD ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media