OVIH PET MODELA PAPUČA SU PRAVI HIT POVOGA LETA: Morate ih imati ako želite da BUDETE PRIMEĆENE (FOTO)
Papuče, Foto: Profimedia

STIL

OVIH PET MODELA PAPUČA SU PRAVI HIT POVOGA LETA: Morate ih imati ako želite da BUDETE PRIMEĆENE (FOTO)

Uz ove moderne modele papuča za leto, beachwear je podignut na viši nivo

Objavljeno:

Među srećnicama ste koje broje dane do odlaska na peskovitu plažu i pažljivo planirani godišnji odmor, te užurbano tragate za poslednjim komadima sa liste za kupovinu - među kojima su i letnje papuče?

Imamo odlične vesti, za vas smo pripremili top 5 modela koje možete pronaći u prodavnicama ove sezone, a ono što je još bolje jeste da su ove papuče toliko nosive, da ih bez bojazni možete poneti i na plažu i na gradske ulice.

Ovog leta, primetili smo da su kako na sandalama, tako i na papučama, ravne platforme posebno zaživele u kombinacijama influenserki. Kontrastno, najjednostavnije klasične japanke ostale su veoma popularne i sada se nose uz dnevne stajlinge po gradskim ulicama bez ikakve zadrške.

U nastavku, pogledajte 5 trendi modela papuča za leto 2023. koje smo pronašli kod omiljenih devojaka sa Instagrama.

1. Papuče sa kaišićima

Ovo je najsenzualniji model ravne obuće za ovo leto: reč je o papučama sa tankim, minimalističkim kaiševima koji se vežu oko članka, te se mogu svrstati i u sandale. Izrazito su popularne ove sezone što znači da zaista nema ograničenja u letnjim bojama koje su trenutno u ponudi.

2. Japanke sa platformom

Za ljubitelje nešto glomaznije obuće, predlažemo moderne japanke sa platformom koje su potpuno zaludele influenserke. Toliko su statement, da će izgledati fenomenalno i u kombinaciji sa maxi haljinama, a posebno sa širokim, lanenim pantalonama.

3. Papuče od rafije

Ovo su klasične letnje papuče za plažu koje nam momentalno pružaju taj chic osećaj ženstvenosti. Najlepše izgledaju u paru sa svilenim slip haljinama i matching mini torbama od rafije.

4. Klasične japanke

Najbazičniji par crnih gumenih japanki vratio se na street style scenu pre nekoliko godina kada su ih IT devojke poput Olivie Palermo nonšalantno prošetale u paru sa klasičnim ležernim odelom.

5. Papuče sa širokom trakama u obliku slova H

Neosporan je uticaj Hermès Oran megapopularnih papuča koji ne silaze sa vrha liste najpoželjnijih modela obuće već godinama, pa se čini da gotovo nema high-street brenda koji ove godine nije izbacio svoju verziju Hermèsovog bestselera. Njihov dizajn i udobnost osvojiće vas već pri prvom probanju.

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

(Espreso/Elle)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.