KEJT MIDLTON ZASENILA SVE NA FINALU VIMBLDONA: Ova boja je HIT LETA, jednostavno, a MOĆNO! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

ĐOKOVIĆ - ALKARAZ

KEJT MIDLTON ZASENILA SVE NA FINALU VIMBLDONA: Ova boja je HIT LETA, jednostavno, a MOĆNO! (FOTO)

Brojne poznate ličnosti ne samo iz Velike Britanije, već iz čitavog sveta pomno prate finale Vimldona

Objavljeno:

Princeza od Velsa, Kejt MIdlton pojavila se na finalu Vimbldona kako bi ispratila završni meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza!

Finale Vimbldona je počelo. Publika je uveliko zauzela svoje pozicije u ložama I na tribinama nestrpljivo iščekuju pobednika tradicionalnog turnira tenisa u Velikoj Britaniji. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković pokušaće da uzme osmu titulu na Vimbldonu i to protiv mladog Španca Karlosa Alkaraza.

Brojne poznate ličnosti ne samo iz Velike Britanije, već iz čitavog sveta pomno prate finale Vimldona, a fotografi su već uspeli da uhvate dolazak princeze od Velsa, Kejt Midlton koja je došla u pratnji dece.

1 / 5 Foto: EPA/Tolga Akmen

Kejt Midlton pojavila se kako i dolikuje kodesku oblačenja na Vimbldonu, u elegantnoj modnoj kombinaciji. Za neke previse jednostavna zelena haljina, ali na princezi stoji kao salivena.

Odlučila se za smaragdno zelenu haljinu ispod kolena koju je uparila sa malom bež torbicom I štiklicama u istoj nijansi. Iz prve lože s osmehom i aplauzom pomno prati svaki gem.Ostaje da sačekamo do kraja meča I vidimo da li će princeza kao i prošle godine lično da uruči pehar našem asu tenisa.

Bonus video:

00:32

NOLE ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.