BARBIMANIJA JE ZALUDELA ŽENE ŠIROM SVETA, NOVI FILM IZAZVAO ROZE REVOLUCIJU: Jedna devojka je čak postala ZAVISNA
Margo Robi, Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO

BARBIMANIJA JE ZALUDELA ŽENE ŠIROM SVETA, NOVI FILM IZAZVAO ROZE REVOLUCIJU: Jedna devojka je čak postala ZAVISNA

Najnoviji trend zaludeo influenserke i šminkerke

Objavljeno:

Izgleda da je film Grete Gerving zapalio ceo svet. Barbimanija se uvukla u svaku poru života, a jedna devojka je čak postala zavisnica od ružičaste boje.

Kejt Lavdej je Barbi u stvarnosti - ona živi u rozoj kući, nosi samo rozu garderobi i traži svog Kena. Izgleda da je film "Barbi" shvatila previše ozbiljno.

Upoznajte "Barbiku iz stvarnog života" čija odeća, auto i "kuća snova" predstavljau samo uvećane verzije onih sa kojim smo se igrali kao mali. Međutim, ona ima sve sem najbitnijeg - nema svog Kena. Ona poput Robi Margot živi u svetu u kome gospodari roze boja.

Osamnaestogodišnja Kejti Lavdej je kao mala bila opčinjena lutkama - imala je veliku kolekciju od preko 100 Barbi i Brac lutaka. Još u detinjstvu je postala opsednuta rozom bojom, ali je prestala da je nosi u srednjoj školi, nakon što je osetila pritisak, jer se oblači kao svoje drugarice iz razreda.

Ipak, vratila se svom osnovnom stilu kada je napustila školu 2020. godine i sada se oseća samouvereno, posebno što je Barbi moda zaludela svet. Međutim, zabrinuta je da će njen ekstremni izgled šokirati potencijalne partnere.

@sxcorpionhoe

outfits of the week- barbie edition??

♬ original sound - ?‍♀️

- Imala sam sve lutke ograničenog izdanja - poput Barbie za venčanje iz snova i one koja je došla sa ružičastim automobilom, kaže ona i dodaje:

- Mama je primetila moju opsesiju i uvek bi mi kupovala ružičastu odeću, jer i ona to voli. Ponekad se brinem da muškarci misle da je moj izgled nezreo.

Ipak, ova devojka nije jedina koja je postala opsednuta izgledom Barbike. Žene širom sveta lude za rozom bojom, a rafovi najvećih brendova sad su puni garderobe inspirisane ovom famoznom lutkom.

Dugo očekivan film "Barbie" ovog leta uspeo je da stvori čitav beauty i modni pokret koji je poneo ime Barbiecore.

Barbiecore je počeo kao modni trend, a sada se preselio i u svet šminke. Tako poslednjih nedelja sve češće gledamo slavne ličnosti, urednke lepote ili influensere koji nose make-up lookove u roze boje i to u najrazličitijim varijantama - od celokupnog ružičastog looka, preko pink ruževa, pa sve do decentne "clean girl" šminke.

Dok čekate premijeru filma, isprobajte ovaj ženstveni trend!

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.