TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA IRINE ŠAJK LEŽI U OVOM TRIKU: Nije se operisala, a izleda kao DEVOJKA U ČETVRTOJ DECENIJI
Irina Šajk, Foto: Profimedia

ne košta ništa

TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA IRINE ŠAJK LEŽI U OVOM TRIKU: Nije se operisala, a izleda kao DEVOJKA U ČETVRTOJ DECENIJI

Irina Šajk ima 37 godina i izgleda besprekorno. To je rezultat pre svega dobre gentike, ali i pravilne ishrane, redovne fizičke aktivnosti i nege

Objavljeno:

Irina Šajk sama tvrdi da se nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, ali i da figuru i svežinu lica uspeva da zadrži zahvaljujući kućnoj nezi. Među njenim tajnama je i masaža lica kockom leda. Na taj način smanjuje otekline, podstiče cirkulaciju, zateže kožu i daje joj sjaj kao da ste upravo bili na svežem vazduhu.

Ovo je koristan trertman, ali mora da se obavlja pažljivo. Za osetljivu kožu led možda neće imati najbolji efekat, pa se mogu javiti osip i iritacija. Takođe, lice možete masirati samo sveže zamrznutim ledom, ne starijim od 1 nedelje. Važno je da nakon ovog tretmana ne izlazite napolje - dajte sudovima vremena koži da se oporavi.

Irina tvrdi da joj proteinski šejkovi omogućavaju da ostane vitka. Međutim, nutricionisti podsećaju da višak proteina u telu opterećuje bubrege i jetru, što je ispunjeno stvaranjem edema i akni.

Dodatni saveznik lepote Irine Šajk je piling od kafe . Talog od kafe zapravo deluje, ali samo ako se redovno koristi, a efekat ćete primetiti tek posle tri meseca. Piling je dovoljno raditi jednom nedeljno. Kad ga završite, dobro je tuširati se naizmenično mlakom i hladnom vodom jer se tako zateže koža i ubrzava cirkulacija.

Maske od krastavca i masaža pomažu u održavanju lepote Irininog lica. Manekenka meša krastavac sa kefirom i smesu nanosi na lice za hidrataciju kože. Takođe, lepa Ruskinja voli da posećuje kupatilo i saunu, pomaže joj da održi telo u dobroj formi, a takođe se bori protiv celulita i viška kilograma.

Majke i snajke:

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.