TAMARA OBUKLA BELU HALJINU, NALIK VENČANICI: Zasenila je prisutne kad se POJAVILA, svi komentarišu OVO (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: prentscreen/instagram/tamara

PRELEPA JE

TAMARA OBUKLA BELU HALJINU, NALIK VENČANICI: Zasenila je prisutne kad se POJAVILA, svi komentarišu OVO (FOTO)

U subotu uveče u Mumbaju u Indiji okupio se krem Holivuda kako bi prisustvovali otvaranju Kulturnog centra Nita Mukesh Ambani, a crvenim tepihom prošetale su Prijanka Čopra, Salma Hajek, Zendaja, Điđi Hadid, Peneleope Kruz, te poznati bolivudski glumci i glumice, a tu se našla i jedna Srpkinja!

Objavljeno:

Naime, naša, a svetski poznata influenserka Tamara Kalinić bila je zvanica na ovom događaju, a društvo joj je pravio dugogodišnji dečko Filipo Testa. Oboje su na crveni stepih stigli u belom od glave do pete, a izdanje lepe brinete nas je zaista ostavilo bez daha.

Gošće manifestacije potrudile su se da ispoštuju kulturu i tradiciju zemlje domaćina, te da iskombinuju zapadne i lokalne trendove; a inspiracija su im bile raskošne tkanine, šare i ukrasi tipični za tamošnje podneblje, kao i sari, indijska narodna nošnja. Ni Tamara nije u ovome zaostajala!

Ona je izabrala glamuroznu, prelepu kreaciju u snežnobeloj boji, a reč je o dvodelnom kompletu sačinjenom od dugačke suknje dubljeg struka i raskošnog kroja, te kratkog topa sa dugačkim rukavima koji je sečen tako da otkriva donju liniju grudi - zavodljivo, ali ne i vulgarno.

Set je, inače, sačinjen od delikatnog, divnog, nežnog materijala ukrašenog vezom i čipkom i na trenutak podseća čak i na netipičnu verziju venčanice.

Tamara je pustila da ova toaleta govori sama za sebe, pa nije nosila ništa od detalja, a opredelila se i za jednostavnu frizuru. Dopada li vam se njeno izdanje?

(Espreso/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.