NAJBOGATIJA SRPKINJA IZNENADILA DETALJIMA BRAKA SA MILIONEROM: "Naravno da živim u HAREMU, moj suprug ima 147 ŽENA"
Jelena Bin Drai, Foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

mis jugoslavije

NAJBOGATIJA SRPKINJA IZNENADILA DETALJIMA BRAKA SA MILIONEROM: "Naravno da živim u HAREMU, moj suprug ima 147 ŽENA"

Jelena Bin Drai danas je jedna od najbogatijih Srpkinja, a njen život nije uvek bio lagodan

Objavljeno:

Životna priča bivše manekenke Jelene Bin Drai zvuči poput neke moderne bajke. Danas je udata za prebogatog arapskog biznismena, uspešno vodi šest kompanija, a uz to brine za njihovo četvero dece.

Ipak, njeni počeci nisu bili ni približno tako glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u mestu Žabalj nedaleko od Novog Sada, a poznata je postala kad je 1998. proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta, te je tom prilikom ušla u istoriju osvojivši tri od pet titula na jednom izboru lepote.

Said bin Drai, Jelena bin Drai
foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

Jednom je prilikom na Instagramu ispričala da je u to vreme njena porodica bila vrlo siromašna, te da je u publici bio samo njen otac jer nisu mogli da priuštie da plate ulaznicu za majku i brata.

"Septembar 1998., sećam se kao da je bilo juče. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su da ostanu u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom trenutku smo na računu imali samo 100 nemačkih maraka što je bilo dovoljno samo za jednu ulaznicu", otkrila je jednom prilikom Jelena.

Nakon toga sarađivala je s brojnim agencijama, a takođe je puno putovala i neko vreme živela u Italiji. U Dubai je otišla 2001. godine kao jedna od prvih supermodela iz regije.

Tamo je upoznala bogatog biznismena Saida Bin Draija za kojeg se 2008. i udala, ali u jednom je intervjuu otkrila da na početku on na nju nije obraćao ni malo pažnje.

Jelena Bin Drai, Said Bin Drai
foto: Printscreen Instagram

"Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo," ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Da Jeleni nije padalo na pamet da bude samo lepo lice koje stoji uz bogatog supruga dokazala je i poslovnim uspesima. Ispričala je da je ključ njenog uspeha u odličnoj organizaciji profesionalnog i porodičnog života.

Otkako se udala za šeika, Jelena se neretko susreće sa zločestim komentarima na internetu, a u jednom intervjuu je odgovorila na njih sarkastično nazivajući sebe 'povampirenom Hurem'.

Jelena Bin Drai
foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je jednom prilikom Jelena kroz smeh o ovim tračevima.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan", našalila je ona.

Pogledajte u čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci:

01:00

U čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci?

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.